super[emoji1360]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Dünden Bugüne VY GP
Çöküş
X
-
Aslı ORHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizinkisi bir ask hikayesi mavi siyah film gibi biraz hahaha MASALLAH abi keyifle okudum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Sizinkisi bir ask hikayesi mavi siyah film gibi biraz hahaha MASALLAH abi keyifle okudum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah, güzel emekler harcanmış. Kazasız belasız güzel günlerde kullan.. Body gelmeli bence de artık
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel bir zaman cizElgesi olmus gercekten evrim gecirmis
Bir yorum yaz:
-
Maşallah, güzel emekler harcanmış. Kazasız belasız güzel günlerde kullan.. Body gelmeli bence de artık
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdaş aracın dünyasını değiştirdin resmenÇok daha güzel hareketler bekliyoruz...
Aslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı gösteranlatım cok iyi olmuş
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdun dv sesini dinledim, cidden bodykissssssss diye bagiriyodu
Bir yorum yaz:
-
anlatım cok iyi olmuş
Bir yorum yaz:
-
Adaş aracın dünyasını değiştirdin resmenÇok daha güzel hareketler bekliyoruz...
Bir yorum yaz:
-
Aslı MGChilal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVy gp nin doğumundan büyümesine giden zmaan gibi maşşalh dr allah kaza bela göstermesin inşallah musa abinin dediği gibi mal ceviz[emoji23]
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaasallah evrim geçirdi evrim.Son 2 hareket kaldı onları da yaparsak bu is tamam.
Bir yorum yaz:
-
Maasallah evrim geçirdi evrim.Son 2 hareket kaldı onları da yaparsak bu is tamam.
Bir yorum yaz:
-
Vy gp nin doğumundan büyümesine giden zmaan gibi maşşalh dr allah kaza bela göstermesin inşallah musa abinin dediği gibi mal ceviz[emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVallahi çok güzelken daha da güzel olmuş, ellerine sağlık doktor[emoji2]
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEllerine saglik kanka, coil ve bodykit tak diye bagiriyor artik araba
Bir yorum yaz:
-
Ellerine saglik kanka, coil ve bodykit tak diye bagiriyor artik araba
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: