Jcw bodykit ile 1-2 cepten çıtır fotoğraf çektim daha spacerlarım takılmadı yarın taktırıcam ama paylaşayım yinede (arkadaşlar kırmızı yerler yüzünden polis sorun olmaz değil mi tek renk çünkü ruhsatta ? )
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Black XXX
Çöküş
X
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOooooo maşallah ya çok çok iyi olmuş bu,inanılmaz fark yaratmış.[emoji5]
Far çerçeveleri,kapı kolu ve depo kapağınıda siyah yaparsan efsane olur.
Güle güle kullan,bende şimdiden kenara body kit için para atmaya başlayayım.[emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel oldu ya bide degisimleri hep fotoğrafladın ya bir çocuğun buyumesi gibi oldu [emoji23][emoji23][emoji23]
arkadaşlar jcw amblem alıcam da iki boyutu var 90mm ve 130mm ... Hangisi orjinal boyutu ? Ön arka aynımı büyüklüğü ? Bilen varmı ??
Yorum Yap
-
cok cok guzel olmus, gercekten bambaska birsey bu jcw bodykitdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiyahta inanılmaz yakısıyor da kırmızı için ? bence çok fotoda baktım garip geldi bazıları basitleştiriyor gibi ama inanılmaz olmus masallah gercektensigpic
Yorum Yap
-
teşekkürler arkadaşlar valla inci gibi oldu araba hakkaten bugun sanayide bir adam etrafından geçerken yahu ne güzel araba yaklaşmaya korkuyor insan dedi hakkaten bende geceleri uyuyamıyorum çünkü araç sokakta duruyor... Nezih kaliteli bir yer burası ama yinede aklım kalıyor.. Valla huzursuzum sürekli.. Yan taraf inşaata gitti bina yapılıcak kapalı otoparkı olacak rica edicem yöneticiden aylık şu kadar para vereyim otoparkı kullanayım dicem kabul ederlerse umarım...
neyse bugun 5mm spacerları taktırmaya gittim , ustam sagolsun vazgeçtik 7.5mm yaptırıyorum cnc de ... yani satılık 5mm H&R spacer'ım var 2 gün önce bu forumdan aldım almak isteyen olursa aynı fiyata verecem
Yorum Yap
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun, harika olmuş. Blackline stop&farlardan sonra çok daha güzel olacaktır
Bir de R112 tartışılmaz ama eski jantlar da bence çok yakışıyordu, tek eksisi TR'de takan arabaların imajı pek iyi değil ne yazık ki
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap