Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bence bir sekilde ikinci el jcw egzoz bulabilirsiniz.. En guzel ses kombinini jcw+dp veriyor cunku. Birkac ay once kendi aracim icin buldum ornegin
Sent from my iPhone using Tapatalk
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Bence bir sekilde ikinci el jcw egzoz bulabilirsiniz.. En guzel ses kombinini jcw+dp veriyor cunku. Birkac ay once kendi aracim icin buldum ornegin
Peki DP uyguladıktan sonra alttaki 2. sensör için yanıltıcı mı takmak gerekiyor arıza ışığı yakmasın diye? Yazılım işine bulaşmak istemiyorum. Countryman S alıcaz 1 sene sonra yazılım ona kısmet olur artık.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Tabiki olacak ama mantıken 1. Sensör ve 2. Sensör aynı değeri okuyacağı için (Çünkü arada düz boru var kat iptal olacak) arıza lambası yakacaktır. Bizde bunu engellemek için yanıltıcı mı takacağız onu soruyorum.
Cok pardon ben soruyu yanlis anlamisim. Agriza isigi yakiyor, ama yakmayanlar da var biraz sans isi acikcasi. Yakmasinda herhangi bir sakinca yok, sadece sinir bozucu bir motor isigi yaniyor icerde. Sondurmek isterseniz yazilimla sondurebiliyorlar.
doayen!
Cok pardon ben soruyu yanlis anlamisim. Agriza isigi yakiyor, ama yakmayanlar da var biraz sans isi acikcasi. Yakmasinda herhangi bir sakinca yok, sadece sinir bozucu bir motor isigi yaniyor icerde. Sondurmek isterseniz yazilimla sondurebiliyorlar.
Kafama takılan soru şu
Eğer bu sensör arıza ışığı yakar ve tüketim artıp çekiş vs. düşerse ozaman sinir bozar işte. Bende şunu diyorum bu 2. Sensör için yanıltıcı koyup (yanıltıcı mantığını az çok biliyorsunuzdur sensörü geri çekip 3-4mm çapındaki bir delikten egzos gazı değerini okur ve ECU herşey normalmiş gibi davranır) yazılıma ihtiyaç duymadan yoluma devam etmek.
Böyle bir uygulama yapan var mıdır bildiğiniz yahut illaki yazılıma mı gerek var ? Öyle ise DP işini şu anki aracımda uygulamayacağım ve CM yi bekleyeceğim.
Daha henuz yaniltici ile yapan gormedim sahsen. Ama soft bir yazilim hem cok pahali olmayacaktir, hem de agriza isigini sondurecektir. Siz bilirsiniz tabi yine de...
doayen!
6 aydır yazılımsız dp ile kullanıyorum arabayı hiç sorun yok. Sadece ışık yanıyor, artık ışığa alıştım zaten görmüyorum bile. Yanıltıcı vb şeylerle uğraşmayın, yüksek emisyon değerleri uyarısının bir sakıncası yok bence
6 aydır yazılımsız dp ile kullanıyorum arabayı hiç sorun yok. Sadece ışık yanıyor, artık ışığa alıştım zaten görmüyorum bile. Yanıltıcı vb şeylerle uğraşmayın, yüksek emisyon değerleri uyarısının bir sakıncası yok bence
Yakıt tüketim artışı veya çekiş düşüklüğü vb. Gibi sorunlarla karşılaştınız mı ?
Bende Omur gibi yaklasik 1,5 yildir kullaniyorum dp egsoz bundan onceki aracimdada kullandim,Performansta artis oluyor ariza isigina bende cok takilmiyorum.Gazda kesme vs de bir problemle karsilasmadim.
[QUOTE=OGZ59;113439]Bende Omur gibi yaklasik 1,5 yildir kullaniyorum dp egsoz bundan onceki aracimdada kullandim,Performansta artis oluyor ariza isigina bende cok takilmiyorum.Gazda kesme vs de bir problemle karsilasmadim.Yakit tuketiminde artis ama tabi ki oluyor yani atiyorum 50 krs yakan yerde 60 krs civari yakiyor
Obd okuyucusu alıp ışık yandığında kendiniz silebilirsiniz telefonunuzdan, ben yazılım yaptırana kadar her yandığında kendim bu şekilde söndürüyorum. Işık yandığında ise hiçbir değişiklik olmuyor araçta, ne performans ne de yakıt.
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Obd okuyucusu alıp ışık yandığında kendiniz silebilirsiniz telefonunuzdan, ben yazılım yaptırana kadar her yandığında kendim bu şekilde söndürüyorum. Işık yandığında ise hiçbir değişiklik olmuyor araçta, ne performans ne de yakıt.
Teşekkürler bilgi için.
450 lira DP fiyatı stagex marka iskender DP fiyatı nedir bilen var mı, ikinci elde olur.
Yorum Yap