@Deniz elektrik konularında çok fazla dikkat etmenizi hatırlatmak isterim elektrikten dolayı mağdur olduğumdan ufak bi hatırlatma istedim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İstanbul FJ 1099 R56 MCS
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@Deniz elektrik konularında çok fazla dikkat etmenizi hatırlatmak isterim elektrikten dolayı mağdur olduğumdan ufak bi hatırlatma istedim
Elektrik mühendisiyim elektronik sektöründe çalışıyorum. Tabi bu %100 güven anlamına gelmiyor tabiki. Ben yinede uyarı için teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Deniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUyarı için teşekkür ederim.
Elektrik mühendisiyim elektronik sektöründe çalışıyorum. Tabi bu %100 güven anlamına gelmiyor tabiki. Ben yinede uyarı için teşekkür ederim.
Yorum Yap
-
cok guzel olmus farlar, far yikamayi muayeneye kadar halledin derim, yoksa gecmiyordoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı ilker tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel emekler var insan böle yaptıkça arabasına iyice turkuyla bağlanıyo dimi maşallah çok beyendim
Teşekkür ederim elimden geldiğince vakit buldukça yapıyorum birşeyler işte.
Yorum Yap
-
Aslı Deniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkür ederim elimden geldiğince vakit buldukça yapıyorum birşeyler işte.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Ağır Bakım / Gelişme
Güncel km 78000
Geçen hafta yağ bakımı yaptık artık 5000km de yağ bakımı yapıyorum.
Yağ motul x-clean 5w-40
Filtreler mann filter
Baskı balata valeo
Zincir ve gergi seti febi
Mekanik tensiyoner dyco
Elektronik tensiyoner febi
Devirdaim ve kasnağı valeo
Termostat marelli
Buji seti ngk iridium
Bobin seti marelli
En güzeli ise bunların hepsini kendim yardım alarak yaptım. Toplam 9 saat sürdü canım çıktı desem yeridir.
Yorum Yap
-
Aslı Anılt. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSupersiniz gercekten, ellerinize saglik
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika olmus elinize saglik ))
Bugün itibari ile aile nüfusumuzun 2 den 3'e yükseleceğini öğrenmiş bulunuyorum. Nüfus artışı ile birlikte arabadaki kapı sayısındaki artışta elzem bir durum oluşturdu. Aklımızdaki tek araç countryman. Bu doğrultuda CMS takaslı R56 MCS'imizi satılığa çıkarmak zorundayız.
Detaylı satılık ilanını yakında üzülerek açacağım.
Deniz
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuper haber saglıkla dogsun insallah
Yorum Yap
-
Ellerinize sağlık, keşke hazır sökülmüşken volan üzerindeki yanıkları da yokettirseydiniz bir tornacıdan yardım alarak. İşçilik isteyen değişimler, kendiniz halletmeniz takdire şayan..
Aranıza yeni katılacak arkadaş için de gözünüz aydın, hep birlikte güzel günler yaşamanız dileğiylesigpic
Yorum Yap
Yorum Yap