Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

İstanbul FJ 1099 R56 MCS

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aramiza hosgeldiniz allah kaza bela vermesin aracin masallahi var

Yorum Yap

Güzel olmuş.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Mslh kazasız belasız inslh

M.Kemal ATATÜRK
        İnstg™askin.batur
        R55 Clubman 2009
        ™34 FU 8144 ™
        sigpic
        M.KEMAL ATATÜRK
        İnstg/askin.batur
        GALATASARAY

Yorum Yap

Teşekkürler elimden geldiğince yapıyorum birşeyler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Ellerinize sağlık, Karcher makineler kovadan su çekebiliyor diye biliyorum

Yorum Yap

Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Ellerinize sağlık, Karcher makineler kovadan su çekebiliyor diye biliyorum
              Biliyorum ama fiyatları uçuk. Ucuz olanlarıda var K2 serisi ama onlarda 110 bar bu grupta min 130 bar olmalı karcher de 130 bar grubu 500 liradan başlıyor malesef. 500 lira ölü yatırım olur 250lira bandında 130 bar bir cihaz arıyorum biraz zor bulurum biliyorum ikinci el vs. Kovaliyorum bakalım ne çıkacak.

Yorum Yap

Haklısınız K2'nin basıncı çok yetersiz kalıyor. Her zaman kendiniz yıkıyorsanız bence bekleyip K5 alın veya benim gibi kendiniz rahat rahat uğraşabileceğiniz bir yer ile anlaşın

Yorum Yap

Elinize saglik, ben de boyle bir gun gecirmek istiyorum artik arabamla geldigimden beri adam gibi ilgilenemedim

doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                  2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                  3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                  4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                  5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                  6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                  7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                  8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Elinize saglik, ben de boyle bir gun gecirmek istiyorum artik arabamla geldigimden beri adam gibi ilgilenemedim

Teşekkür ederim. Benim ilgilenmem gereken birde eşim var ondan arta kalan zamanlarda araba ile ilgilenebiliyorum tek hobim bu olduğundan sağolsun anlayış gösteriyor. Bazende arıza çıkarmıyor değil hani Bu arada herkonuda yardimci olabilirim gerek kozmetik gerekse teknik olarak.

Yorum Yap

Bir mctr yikama/uygulama etkinligi duzenlesek aslinda fena olmaz

doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Bir mctr yikama/uygulama etkinligi duzenlesek aslinda fena olmaz

Oto yıkama kiralayalım bir günlüğüne [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
                        sigpic

Yorum Yap

Bayram tatili sebebiyle izmire yolculuk yaptık. Döndüğümde ise (yolda farkına vardığım bir durum) hareket halinde iken 1000 devir üzerinde motordan ağlama sesi gibi tabir edebileceğim bir uğurltu geliyor ama kesinlikle turbo sesi değil. Turbo problemi daha önceki aracımda yaşadığım için biliyorum sesini. Bu daha çok dönen parçalardan gelen bir ses ne biliyim V kayış rulmanları, alternatör rulmanı gibi dönen parçadan gelen bir uğultu. Arabam şuan 70k km'de. Son bakımda şanzıman yağına kadar bütün sıvılarını değiştirdim. Şu an için bu sese gıcık olmuş durumdayım. Tecrübelerinize dayanarak soruyorum bu problemi yaşayan birileri var mı aramızda ? Akşam sesi videoya çekip yükleyeceğim. En olmadı V kayış setini değiştireceğim.

uploadfromtaptalk1468239155082.jpguploadfromtaptalk1468239168910.jpguploadfromtaptalk1468239179347.jpg
                          uploadfromtaptalk1468239416600.jpg

Ayrıca devirdaimde V kayışıyla dönüyor sanırım onunda değişmesi gerekecek.
                          Umarım çok külfetli bir masraf olmaz ertelemek zorunda kalmak istemiyorum çünkü.
                          Son olarak anadolu yakası tercihim olmak üzere tavsiye edebileceğiniz özel servis var mıdır. Öncelikle motordan gelen sesi expertiz yaptırmak istiyorum gözü kapalı parça değişimi yapmak keseye zarar olacaktır.

Yorum Yap

Aslı Deniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Bayram tatili sebebiyle izmire yolculuk yaptık. Döndüğümde ise (yolda farkına vardığım bir durum) hareket halinde iken 1000 devir üzerinde motordan ağlama sesi gibi tabir edebileceğim bir uğurltu geliyor ama kesinlikle turbo sesi değil. Turbo problemi daha önceki aracımda yaşadığım için biliyorum sesini. Bu daha çok dönen parçalardan gelen bir ses ne biliyim V kayış rulmanları, alternatör rulmanı gibi dönen parçadan gelen bir uğultu. Arabam şuan 70k km'de. Son bakımda şanzıman yağına kadar bütün sıvılarını değiştirdim. Şu an için bu sese gıcık olmuş durumdayım. Tecrübelerinize dayanarak soruyorum bu problemi yaşayan birileri var mı aramızda ? Akşam sesi videoya çekip yükleyeceğim. En olmadı V kayış setini değiştireceğim.

[ATTACH]7657[/ATTACH][ATTACH]7658[/ATTACH][ATTACH]7659[/ATTACH]
                            [ATTACH]7660[/ATTACH]

Ayrıca devirdaimde V kayışıyla dönüyor sanırım onunda değişmesi gerekecek.
                            Umarım çok külfetli bir masraf olmaz ertelemek zorunda kalmak istemiyorum çünkü.
                            Son olarak anadolu yakası tercihim olmak üzere tavsiye edebileceğiniz özel servis var mıdır. Öncelikle motordan gelen sesi expertiz yaptırmak istiyorum gözü kapalı parça değişimi yapmak keseye zarar olacaktır.

AYN autoya gidin Yusuf usta nokta atisi yapacaktir.
                            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Selamlar kazasız belasız çok güzel olmuş.Bagaj düğmesini nasıl tamir ettiniz benimkide basmamaya başladı ?

Yorum Yap

Bu haftasonu kromlardan kurtulacağım ama ikilemdeyim şöyleki kesinlikle plastidip istemiyorum boya olması taraftarıyım ama geri dönüşü yok, kaplama istemiyorum çünkü kenarında köşesinde kalkma oldumu midem bulanıyor ve söküp atıyorum. Boya konusunda yorumlarınız nedir ?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X