Aramiza hosgeldiniz allah kaza bela vermesin aracin masallahi var
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İstanbul FJ 1099 R56 MCS
Çöküş
X
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEllerinize sağlık, Karcher makineler kovadan su çekebiliyor diye biliyorum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Elinize saglik, ben de boyle bir gun gecirmek istiyorum artik arabamla geldigimden beri adam gibi ilgilenemedim
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterElinize saglik, ben de boyle bir gun gecirmek istiyorum artik arabamla geldigimden beri adam gibi ilgilenemedim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Bir mctr yikama/uygulama etkinligi duzenlesek aslinda fena olmaz
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir mctr yikama/uygulama etkinligi duzenlesek aslinda fena olmaz
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
-
Bayram tatili sebebiyle izmire yolculuk yaptık. Döndüğümde ise (yolda farkına vardığım bir durum) hareket halinde iken 1000 devir üzerinde motordan ağlama sesi gibi tabir edebileceğim bir uğurltu geliyor ama kesinlikle turbo sesi değil. Turbo problemi daha önceki aracımda yaşadığım için biliyorum sesini. Bu daha çok dönen parçalardan gelen bir ses ne biliyim V kayış rulmanları, alternatör rulmanı gibi dönen parçadan gelen bir uğultu. Arabam şuan 70k km'de. Son bakımda şanzıman yağına kadar bütün sıvılarını değiştirdim. Şu an için bu sese gıcık olmuş durumdayım. Tecrübelerinize dayanarak soruyorum bu problemi yaşayan birileri var mı aramızda ? Akşam sesi videoya çekip yükleyeceğim. En olmadı V kayış setini değiştireceğim.
uploadfromtaptalk1468239155082.jpguploadfromtaptalk1468239168910.jpguploadfromtaptalk1468239179347.jpg
uploadfromtaptalk1468239416600.jpg
Ayrıca devirdaimde V kayışıyla dönüyor sanırım onunda değişmesi gerekecek.
Umarım çok külfetli bir masraf olmaz ertelemek zorunda kalmak istemiyorum çünkü.
Son olarak anadolu yakası tercihim olmak üzere tavsiye edebileceğiniz özel servis var mıdır. Öncelikle motordan gelen sesi expertiz yaptırmak istiyorum gözü kapalı parça değişimi yapmak keseye zarar olacaktır.
Yorum Yap
-
Aslı Deniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBayram tatili sebebiyle izmire yolculuk yaptık. Döndüğümde ise (yolda farkına vardığım bir durum) hareket halinde iken 1000 devir üzerinde motordan ağlama sesi gibi tabir edebileceğim bir uğurltu geliyor ama kesinlikle turbo sesi değil. Turbo problemi daha önceki aracımda yaşadığım için biliyorum sesini. Bu daha çok dönen parçalardan gelen bir ses ne biliyim V kayış rulmanları, alternatör rulmanı gibi dönen parçadan gelen bir uğultu. Arabam şuan 70k km'de. Son bakımda şanzıman yağına kadar bütün sıvılarını değiştirdim. Şu an için bu sese gıcık olmuş durumdayım. Tecrübelerinize dayanarak soruyorum bu problemi yaşayan birileri var mı aramızda ? Akşam sesi videoya çekip yükleyeceğim. En olmadı V kayış setini değiştireceğim.
[ATTACH]7657[/ATTACH][ATTACH]7658[/ATTACH][ATTACH]7659[/ATTACH]
[ATTACH]7660[/ATTACH]
Ayrıca devirdaimde V kayışıyla dönüyor sanırım onunda değişmesi gerekecek.
Umarım çok külfetli bir masraf olmaz ertelemek zorunda kalmak istemiyorum çünkü.
Son olarak anadolu yakası tercihim olmak üzere tavsiye edebileceğiniz özel servis var mıdır. Öncelikle motordan gelen sesi expertiz yaptırmak istiyorum gözü kapalı parça değişimi yapmak keseye zarar olacaktır.
Yorum Yap
-
Bu haftasonu kromlardan kurtulacağım ama ikilemdeyim şöyleki kesinlikle plastidip istemiyorum boya olması taraftarıyım ama geri dönüşü yok, kaplama istemiyorum çünkü kenarında köşesinde kalkma oldumu midem bulanıyor ve söküp atıyorum. Boya konusunda yorumlarınız nedir ?
Yorum Yap
Yorum Yap