Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 / cooper s all4 / red&black
Çöküş
X
-
aaa evet unutmusum onu[emoji3]Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu liste cok yeterli bence dv eklenebilir34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
On lip cook guzel oluyor gercektenAslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkrom parçalar carbon dizayn'da kaplanacak,planlarım arasında. açıkcası şerit yaptırmayı aracı biraz daha spor göstermek için düşünüyordum,böyle bayan aracı gibi duruyor
Yapılacaklar;
JCW ön lip, krom parçaların kaplanması, DP + stage 1 powershop yazılım, 100 lük egzos ucları, ek sis farları, jantların değişimi, KW coilover vs.
Benim bi kac cm jcw musterimde guzelim spor seritleri sokturmustu cok uyuz olmustum [emoji38][emoji38][emoji38]
Yapilacaklar listesi harikaa heyecanla bekliyoruz
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tabi bu liste 1 sene icerisinde tamamlanacak[emoji16]Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOn lip cook guzel oluyor gercekten
Benim bi kac cm jcw musterimde guzelim spor seritleri sokturmustu cok uyuz olmustum [emoji38][emoji38][emoji38]
Yapilacaklar listesi harikaa heyecanla bekliyoruz
34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Heep oyle derler sonra sip diye oluyor bi andaAslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı göstertabi bu liste 1 sene icerisinde tamamlanacak[emoji16]

sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Cm intercooleri r56 ya gore daha buyuk olmasi lazim ama yinede yuksek performans istiyorsaniz intercooler da olabilir [emoji2] bir de cai kit dusunmuyorsaniz en azindan kutu ici spor filtre [emoji1303]Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraaa evet unutmusum onu[emoji3]
Yorum Yap
-
ozaman ins oyle olur [emoji5]Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHeep oyle derler sonra sip diye oluyor bi anda

34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Ben en fazla 2 ay diyorum [emoji2]Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHeep oyle derler sonra sip diye oluyor bi anda

Yorum Yap
-
KesinlikleAslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen en fazla 2 ay diyorum [emoji2]
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
ya bu isin sonu yok gercekten bu listeyi tamamlayabilirsem zaten intercooler ve cai de devaminda gelir. aslinda stage 1 benim icin suan yeterli gozukuyor. countrymani degilde baska bir araci yukleyebiliriz suan netlesmedi onuda paylasirim netlesince.Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCm intercooleri r56 ya gore daha buyuk olmasi lazim ama yinede yuksek performans istiyorsaniz intercooler da olabilir [emoji2] bir de cai kit dusunmuyorsaniz en azindan kutu ici spor filtre [emoji1303]34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
mumkun degil[emoji16]Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen en fazla 2 ay diyorum [emoji2]34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Belki de bu setup bitmeden jcw upgrade bile olabilirAslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya bu isin sonu yok gercekten bu listeyi tamamlayabilirsem zaten intercooler ve cai de devaminda gelir. aslinda stage 1 benim icin suan yeterli gozukuyor. countrymani degilde baska bir araci yukleyebiliriz suan netlesmedi onuda paylasirim netlesince.
Olaaylar olaylarsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
aksam aksam neler oldu oyle[emoji3]Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBelki de bu setup bitmeden jcw upgrade bile olabilir
Olaaylar olaylar34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Cok guzel araciniz, planlar da guzel duruyor
kazasiz belasiz keyifle kullanmaniz dilegiyle
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
tesekkurler hepimizde kazasiz belasiz kullanalim ins[emoji4]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel araciniz, planlar da guzel duruyor
kazasiz belasiz keyifle kullanmaniz dilegiyle
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap

Yorum Yap