Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 / cooper s all4 / red&black
Çöküş
X
-
Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu liste cok yeterli bence dv eklenebilir34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkrom parçalar carbon dizayn'da kaplanacak,planlarım arasında. açıkcası şerit yaptırmayı aracı biraz daha spor göstermek için düşünüyordum,böyle bayan aracı gibi duruyor
Yapılacaklar;
JCW ön lip, krom parçaların kaplanması, DP + stage 1 powershop yazılım, 100 lük egzos ucları, ek sis farları, jantların değişimi, KW coilover vs.
Benim bi kac cm jcw musterimde guzelim spor seritleri sokturmustu cok uyuz olmustum [emoji38][emoji38][emoji38]
Yapilacaklar listesi harikaa heyecanla bekliyoruzsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOn lip cook guzel oluyor gercekten
Benim bi kac cm jcw musterimde guzelim spor seritleri sokturmustu cok uyuz olmustum [emoji38][emoji38][emoji38]
Yapilacaklar listesi harikaa heyecanla bekliyoruz34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı göstertabi bu liste 1 sene icerisinde tamamlanacak[emoji16]sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraaa evet unutmusum onu[emoji3]
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHeep oyle derler sonra sip diye oluyor bi anda34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHeep oyle derler sonra sip diye oluyor bi anda
Yorum Yap
-
Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen en fazla 2 ay diyorum [emoji2]sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCm intercooleri r56 ya gore daha buyuk olmasi lazim ama yinede yuksek performans istiyorsaniz intercooler da olabilir [emoji2] bir de cai kit dusunmuyorsaniz en azindan kutu ici spor filtre [emoji1303]34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Aslı GB246 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen en fazla 2 ay diyorum [emoji2]34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya bu isin sonu yok gercekten bu listeyi tamamlayabilirsem zaten intercooler ve cai de devaminda gelir. aslinda stage 1 benim icin suan yeterli gozukuyor. countrymani degilde baska bir araci yukleyebiliriz suan netlesmedi onuda paylasirim netlesince.
Olaaylar olaylarsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBelki de bu setup bitmeden jcw upgrade bile olabilir
Olaaylar olaylar34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
-
Cok guzel araciniz, planlar da guzel duruyor kazasiz belasiz keyifle kullanmaniz dilegiyle
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel araciniz, planlar da guzel duruyor kazasiz belasiz keyifle kullanmaniz dilegiyle
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DC 0038 / COUNTRYMAN S AL4
Yorum Yap
Yorum Yap