Krom parçalara her ne kadar dokunmayacağım bu sefer desemde, haftasonu vaktim olursa plastidip ile siyah yapacağım. Bakalım nasıl olacak..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Checkmate Dark Silver JCW NAD99
Çöküş
X
-
Abi o kromlar "bu arabaya yakisiyor" dense de kaplaniyor yaAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKrom parçalara her ne kadar dokunmayacağım bu sefer desemde, haftasonu vaktim olursa plastidip ile siyah yapacağım. Bakalım nasıl olacak..
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
"Abi o kromlar bu arabaya yakisiyor" gercektenAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi o kromlar "bu arabaya yakisiyor" dense de kaplaniyor ya
bi denicem bakalim. Yoksa orjinalligini bozmaya niyetim yok hic.
Yorum Yap
-
Sen soktun mu geriAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi o kromlar "bu arabaya yakisiyor" dense de kaplaniyor ya
sigpic
Yorum Yap
-
Hic kaplama ya sende sökeceksin boyle daha guzelAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster"Abi o kromlar bu arabaya yakisiyor" gercekten
bi denicem bakalim. Yoksa orjinalligini bozmaya niyetim yok hic.
sigpic
Yorum Yap
-
Arabayi kullanamadim daha kapladigimdan beri kankaAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen soktun mu geri
doayen!
Yorum Yap
-
Serkan gör işte o kadar kötü olmuş ki arabadan soğumuş arabaya elini sürmüyorAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabayi kullanamadim daha kapladigimdan beri kanka
sigpic
Yorum Yap
-
tamam tamam krom bırakıyorum en baştaki kararımın arkasındayımAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabayi kullanamadim daha kapladigimdan beri kanka
kromlar ve şerit kalıyor . (nokta)
abi o GP ile geziyodur ondan kullanmıyodur hahahahAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSerkan gör işte o kadar kötü olmuş ki arabadan soğumuş arabaya elini sürmüyor

Yorum Yap
-
Ben Roadster'a km yapma dedim ondan binmiyor Rubicon kullanıyor oAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamam tamam krom bırakıyorum en baştaki kararımın arkasındayım
kromlar ve şerit kalıyor . (nokta)
abi o GP ile geziyodur ondan kullanmıyodur hahahah
sigpic
Yorum Yap
-
bencede km yapmasın fazla... gözüm var o arabada ahahahhahaAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen Roadster'a km yapma dedim ondan binmiyor Rubicon kullanıyor o
Yorum Yap
-
Al benden de o kadar sıraya alıyorum seni[emoji23]Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbencede km yapmasın fazla... gözüm var o arabada ahahahhaha
sigpic
Yorum Yap
-
Hahahaha abi aldigimdan beri adam gibi kullanamadim benden sonraki sahibine sakliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
Yorum Yap
-
Teşekkür ederim kankaAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahaha abi aldigimdan beri adam gibi kullanamadim benden sonraki sahibine sakliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
sigpic
Yorum Yap

Yorum Yap