Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Eskiden emin degillerdi artik direk ceviriyorlar. Plakasiz deneme bosuna
zaten yıldızımız pek barışmıyor bu sefer kesin rahat bırakmazlar beni. Bu aralar bakırköyde de çok çevirme görüyorum bide. aynen seninkinden yaptırayım yakın zamanda
Bugun canli da gordum araci bir kez daha masallah diyorum mukemmel gercekten
Sent from my iPhone using Tapatalk
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Güncel resimleri ekleyebildim sonunda... H&R 30mm yaylarım geldi az önce, bugün takılacak. Coilover a çok niyetliydim ama evin sokağındaki inşaat nedeniyle yolarda meteor düşmüş gibi kriterler oluşmuş. Şimdilik biraz alçalabiliyoruz
Benim hic hosuma gitmedi zaten. R53 e hic yakismamis. Oncelikli hedef enkei rpf1 olucak kanka. Bulamazsam alternatif birseyler dusunucem. Aslinda bbs rs1 de olabilir gibi geliyor bana, r53 e her zaman cok yakistiriyorum.
Yorum Yap