Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Checkmate Dark Silver JCW NAD99
Çöküş
X
-
Oz Legganda cok iyi duruyor favorim
Diğer görselller
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aynen ultaleggera da olabilir.. Hatta aynen bu renk cokta guzel olabilir
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim hic hosuma gitmedi zaten. R53 e hic yakismamis. Oncelikli hedef enkei rpf1 olucak kanka. Bulamazsam alternatif birseyler dusunucem. Aslinda bbs rs1 de olabilir gibi geliyor bana, r53 e her zaman cok yakistiriyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaaşallah çok güzel yaAma r112 beni düşündürdü
Bir yorum yaz:
-
Güncel resimleri ekleyebildim sonunda... H&R 30mm yaylarım geldi az önce, bugün takılacak. Coilover a çok niyetliydim ama evin sokağındaki inşaat nedeniyle yolarda meteor düşmüş gibi kriterler oluşmuş. Şimdilik biraz alçalabiliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Bugun canli da gordum araci bir kez daha masallah diyorum mukemmel gercekten
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma senin araba büyük güzel duruyor ama r53'ün önünde çok büyük kalır benceolabilir aslında ya güzel geldi gözüme
No-Holes-License-Bracket-MINI-R53.jpg
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskiden emin degillerdi artik direk ceviriyorlar. Plakasiz deneme bosuna
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskiden emin degillerdi artik direk ceviriyorlar. Plakasiz deneme bosuna
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslında tamamen plakasız istiyorum ama polisler rahat bırakmıyacak bu seferde... senin çözüm düşünülebilir aslında
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdogrudur sen ceki demirini vericen c&c si olan bir tornaci 2 dakikada yapicak sana onune de aluminyum levha yapacak aynen devam "
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: