Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Checkmate Dark Silver JCW NAD99
Çöküş
X
-
Oz Legganda cok iyi duruyor favorim

Diğer görselller

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aynen ultaleggera da olabilir.. Hatta aynen bu renk cokta guzel olabilir
Bir yorum yaz:
-
Abi OZ Ultraleggera da efsane duruyor r53'deAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim hic hosuma gitmedi zaten. R53 e hic yakismamis. Oncelikli hedef enkei rpf1 olucak kanka. Bulamazsam alternatif birseyler dusunucem. Aslinda bbs rs1 de olabilir gibi geliyor bana, r53 e her zaman cok yakistiriyorum.
Bir yorum yaz:
-
Benim hic hosuma gitmedi zaten. R53 e hic yakismamis. Oncelikli hedef enkei rpf1 olucak kanka. Bulamazsam alternatif birseyler dusunucem. Aslinda bbs rs1 de olabilir gibi geliyor bana, r53 e her zaman cok yakistiriyorum.Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaaşallah çok güzel ya
Ama r112 beni düşündürdü 
Bir yorum yaz:
-
Güncel resimleri ekleyebildim sonunda... H&R 30mm yaylarım geldi az önce, bugün takılacak. Coilover a çok niyetliydim ama evin sokağındaki inşaat nedeniyle yolarda meteor düşmüş gibi kriterler oluşmuş. Şimdilik biraz alçalabiliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Bugun canli da gordum araci bir kez daha masallah diyorum mukemmel gercekten
Bir yorum yaz:
-
hemen bir örnek buldumAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma senin araba büyük güzel duruyor ama r53'ün önünde çok büyük kalır bence
olabilir aslında ya güzel geldi gözüme
No-Holes-License-Bracket-MINI-R53.jpg
Bir yorum yaz:
-
zaten yıldızımız pek barışmıyor bu sefer kesin rahat bırakmazlar beni. Bu aralar bakırköyde de çok çevirme görüyorum bide. aynen seninkinden yaptırayım yakın zamandaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskiden emin degillerdi artik direk ceviriyorlar. Plakasiz deneme bosuna
Bir yorum yaz:
-
Ama senin araba büyük güzel duruyor ama r53'ün önünde çok büyük kalır benceAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskiden emin degillerdi artik direk ceviriyorlar. Plakasiz deneme bosuna
Bir yorum yaz:
-
Eskiden emin degillerdi artik direk ceviriyorlar. Plakasiz deneme bosunaAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslında tamamen plakasız istiyorum ama polisler rahat bırakmıyacak bu seferde... senin çözüm düşünülebilir aslında
Bir yorum yaz:
-
Aslında tamamen plakasız istiyorum ama polisler rahat bırakmıyacak bu seferde... senin çözüm düşünülebilir aslındaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdogrudur sen ceki demirini vericen c&c si olan bir tornaci 2 dakikada yapicak sana onune de aluminyum levha yapacak aynen devam "
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: