Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Checkmate Dark Silver JCW NAD99
Çöküş
X
-
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Aracı yıkatıp bir kaç foto paylaşma zamanı geldi artık
-
Serkan hayirli olsunguzel araba masallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Çok sevindim bu habere, gerçekten güzel bir R53 aldın. Hayırlı olsun, güzel günlerde keyifle kullan.
Bir yorum yaz:
-
Hayirli olsun kazasiz belasiz keyifli surusler
Bir yorum yaz:
-
Hayirli olsun abi kazasiz belasiz cok guzel bi arac [emoji1] O renk r53 e cok yakisiyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahah o geceden sonra geri donecegini biliyordum welcome back)))
thnxabi kendimi öksüz yetim hissettim hahahah
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCoook guzel tercih super oldu!! Kazasiz belasiz kullan en kisa zamanda gormek istiyoruz
Sent from my iPhone using Tapatalkgelicek en yakın zamanda resimleri boy boy
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKisa bir aradan sonra yeniden bir MINI sahibi oldum. R56 JCW den sonra bir degisiklik olsun diyerek R53 Cooper S JCW Tuning kitli bir arac aldim. En kisa zamanda fotolarini ekleyecegim...
Sent from my iPhone using Tapatalk)))
Bir yorum yaz:
-
Coook guzel tercih super oldu!! Kazasiz belasiz kullan en kisa zamanda gormek istiyoruz
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı uğurlu olsun r56jcw den sonra yorumlarını çok merak ediyorum[emoji2] doğru bir hareket r53 f/p olarak iyi bir araç
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasız belasız kullan hayırlısı olsun.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok iyi bildiğim bir araç ön ve arkaları R53 recaroları olan bir araba asla pişman olmiyacaksın gerçek miniye şimdi biniyorsun Serkankazasız belasız
recarolar beni benden aldi zaten. Bmw den sonra ozlemisim recaroyu
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: