Ön plakayı ya sök ya da yenile
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Checkmate Dark Silver JCW NAD99
Çöküş
X
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖn plakayı ya sök ya da yenile
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSerkancim super hareket bence bu arada benim plakaliktan yaptiralim sana hem tamponda hem degil seklinde
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterseninki şu çeki demiri yerine takılanlardandı dimi abi ?
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdogrudur sen ceki demirini vericen c&c si olan bir tornaci 2 dakikada yapicak sana onune de aluminyum levha yapacak aynen devam "
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslında tamamen plakasız istiyorum ama polisler rahat bırakmıyacak bu seferde... senin çözüm düşünülebilir aslında
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskiden emin degillerdi artik direk ceviriyorlar. Plakasiz deneme bosunasigpic
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskiden emin degillerdi artik direk ceviriyorlar. Plakasiz deneme bosuna
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma senin araba büyük güzel duruyor ama r53'ün önünde çok büyük kalır bence
No-Holes-License-Bracket-MINI-R53.jpg
Yorum Yap
-
Bugun canli da gordum araci bir kez daha masallah diyorum mukemmel gercekten
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaaşallah çok güzel ya Ama r112 beni düşündürdü
Yorum Yap
Yorum Yap