aracınız çok güzel maşallah. allah kaza bela vermesin rengine hasta oldum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
F56 jcw
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Hem bi guncel olsun hemde yaptigim degisiklikleri ufakta olsa paylasayim cok hareketsiz kaldik uzun sure genel olarak
Arabanin Arkcamlari zaten reni camdi bende ön cam dahil ayni tonda cam flimi yaptirdim ikinci olarakta bir cooper da olmazsa olmaz piano black kaplamalar yapildi izgara far ve stop cerceveleri kapi kollari ve depo kapagi hepsink kapladik .. Ücuncu basamak olarak 3 cm yay alip taktirdim ama 3 cm ile olucak is degil mecburen coil alicaz [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
guzel olmus dokunuslar ama coil istiyor bence dedoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün AYN'de karşılaştık, çok beğendim. Tekrardan hayırlı olsunAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun Furkan kirmizi severim bilirsin cok guzel arac.Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah furkan pianoblack bile degistirmis arabayi hemen
Sent from my iPhone using TapatalkAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterguzel olmus dokunuslar ama coil istiyor bence deAslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah pianolar çok yerinde bir karar olmuş. Güzel günlerde kullanın. F56 jcwlerdeki egzoz kumandasını aşırı beğeniyorum bu aradaAslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah cok guzel kazasiz belasiz surusler. Hayirli olsun
Sent from my iPhone using TapatalkAslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun Furkan. Masallah i var kazasiz belasiz cezasiz kullanman dilegiyle...Aslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı göstermasallah, iyi gunlerde kullanin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap