Uzun bir sureden sonra tekrardan miniye dönüş yaparak aranıza döndüm .Bu seferki minim 2015 model F56 JCW şuan için bildiğim kadarıyla kendisinden 1 tane mevcut ... bi kac fotografı var onları sızınle paylasayım ıleleyen zamanlarda daha detaylı paylaşımlarda bulunurum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
F56 jcw
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Tekler candır
Kazasız belasız kardesim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
super, hayirli olsun gule gule kullan tekrardan kanka. performansi hakkindaki yorumlarini merakla bekliyorumdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTekler candır
Kazasız belasız kardesimAslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah allah kazadan beladan saklasın 👍👍Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah, güle güle kullanınAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah maşallah furkan kazasız belasız kullan. benimde bildiğim TR deki tek F56 JCW sendeAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersuper, hayirli olsun gule gule kullan tekrardan kanka. performansi hakkindaki yorumlarini merakla bekliyorumAslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEFSANE ! allah kaza bela vermesin abi tekrar hayirli olsunAslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasız belasız inslh.
M.Kemal ATATÜRK
instg™askin.baturAslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı uğurlu olsun😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
Performans olarak fazla deneme sansim olmadi malum avcilar borusandan cuma gunu saat 17:00 de cikabildim 2.bucuk saatlik bir yolculuk la uskudarq ulastim yakit ekonomisi olarak cok basarili olmus surus modlari sayesinde kullanim tarzina gore green mod normal mod ve sport mevcut sport icinde 3 ayri tercih var dinamic damper control u sayesinde bilstein amortisorlerin sertligini kontrol edilebilmesi guzel bir ozellik ,launch control oldugunun bilgisini vermislerdi servisten fakat deneme firsatim olmadi , konfor olarak ciddi anlamda artis var rft lastikleri degistikten sonra cok daha iyi olur diye dusunuyorum bunlarin haricinde sanziman gayet basarili olmus simdilik genel anlamda bu kadar bilgi sahibi oldum , devamini zamnla artik 😀
Yorum Yap
Yorum Yap