Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
bu da benim kız :)
Çöküş
X
-
aynen, normal anahtarla kullanirken kaydettiginiz radyo frekanslari da yedek anahtarla kullaninca cikmaz ornegin. iki farkli kullanici olabilir diye bu sekilde ayarlanmis sanirim.
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba,
elbette hayir suan devir gostergesi modunda
Ayarlar -> merkezi gosterge -> standart gorunum -> ortam aydinlatmasini secip duzeltebilirsiniz.
Anahtarlariniz hafizaya sahiptir master anahtarda kaydettiginiz radio kanallari, isik gostergeleri kayitlidir, yedek anahari kullanirken de onlar sifirlanir duzeltirseniz yeniden eskiye doner
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba,
Ayarlar -> merkezi gosterge -> standart gorunum -> ortam aydinlatmasini secip duzeltebilirsiniz.
Anahtarlariniz hafizaya sahiptir master anahtarda kaydettiginiz radio kanallari, isik gostergeleri kayitlidir, yedek anahari kullanirken de onlar sifirlanir duzeltirseniz yeniden eskiye doner
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar yedek anahtarla çalıştırdığımda aracı ekranın yanındaki ışıklar bu şekilde yanıyor. Servise götürmeli miyim? Bunun nedeni nedir?
[ATTACH]7051[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar yedek anahtarla çalıştırdığımda aracı ekranın yanındaki ışıklar bu şekilde yanıyor. Servise götürmeli miyim? Bunun nedeni nedir?
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz aramıza; gözüm çok alışmaya başladı F56lara...
Start stop düğmesine ben de bayılıyorum...
Kazasız belasız...
Sent from my iPhone using Tapatalkçok teşekkür ederimm
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika duruyorF56larda en sevdigim sey start stop dugmesi sanirim cok guzel oldu bu sekilde
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz aramıza; gözüm çok alışmaya başladı F56lara...
Kazasız belasız...
Sent from my iPhone using Tapatalkbi ona alisamadim..
Bir yorum yaz:
-
Hoşgeldiniz aramıza; gözüm çok alışmaya başladı F56lara...
Kazasız belasız...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Harika duruyorF56larda en sevdigim sey start stop dugmesi sanirim cok guzel oldu bu sekilde
Bir yorum yaz:
-
Aslı Corydoras tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasız,belasız,tacizsiz sürüşlerJantlar benimde baya hoşuma gitti maşallah diyelim.
Bir yorum yaz:
-
Kazasız,belasız,tacizsiz sürüşlerJantlar benimde baya hoşuma gitti maşallah diyelim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NTCooperS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah, kazasız belasız keyif ile binmek nasip olsunteşekkür ederim
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bu ici seviyorum ya.. Gule gule kullanin, guzel gunlerde
HK @ iPadAir via Tapatalk
Sent from my SM-G850FQ using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ben bu ici seviyorum ya.. Gule gule kullanin, guzel gunlerde
HK @ iPadAir via Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: