Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
@EkinKerimoğlu geçmiş olsun bayağı bi aksilikler olmuş neyseki tesellimiz size bişey olmaması hayırlısı olsun yeni aracınızla en kısa zamanda tanışmak isteriz ozaman
Cok tesekkur ederimm [emoji4]Son kazadan sonra ozel plakaya tovbe ettim artik [emoji51] En kisa surede konvoyun arkasinda yerimi almak icin sabirsizlaniyorum [emoji4]
@EkinKerimoğlu geçmiş olsun bayağı bi aksilikler olmuş neyseki tesellimiz size bişey olmaması hayırlısı olsun yeni aracınızla en kısa zamanda tanışmak isteriz ozaman
Hikayeyi okurken bileklerimi kestim.. Neyseki hiçbirinde sana bir şey olmadı, bunlarla geçmiş olsun.. Umarım tekrarlanmaz artık böyle üzücü şeyler yeni aracında.
Hikayeyi okurken bileklerimi kestim.. Neyseki hiçbirinde sana bir şey olmadı, bunlarla geçmiş olsun.. Umarım tekrarlanmaz artık böyle üzücü şeyler yeni aracında.
son olarak 5 eylül 2017 tarihinde zirvede bıraktık aşkımızı
yine sığırın biri geldi sıkıştırdı bu sefer o kadar ucuz yırtamadık
ufak çaplı bir refüje çıkıp inme durumu oldu
aşkımızı refüje yazdık
Ben de cok sasirmistim ama ilk kez yedek anahtarla kullandigimda, butun radyo frekanslarini bastan sona tekrar kaydetmistim ofkeyle, sonra anladim durumu
Ben tatildeyken kullanmışlar yedek anahtarla sanırım bozuldu diye bana çekip attılar 😄😄 bende biraz evhamliyim sanırım ama hiç radyo ile uğraşmadım
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bizdeki bütün arabaları sanırım ben hep aynı anahtarla kullanmışım 😄😄
Ben de cok sasirmistim ama ilk kez yedek anahtarla kullandigimda, butun radyo frekanslarini bastan sona tekrar kaydetmistim ofkeyle, sonra anladim durumu
aynen, normal anahtarla kullanirken kaydettiginiz radyo frekanslari da yedek anahtarla kullaninca cikmaz ornegin. iki farkli kullanici olabilir diye bu sekilde ayarlanmis sanirim.
Bizdeki bütün arabaları sanırım ben hep aynı anahtarla kullanmışım 😄😄
Bir yorum yaz: