Miniyi aslında çok isteyerek almadım. Araç 55.000 de. hatırladığım kadarıyla aldığımda 35 civarındaydı. 8 aydır kullanıyorum. Keşke almasaydım diyorum bazen. Ufak tefek şeyler yüzünden servisten çıkamaz oldum. Bi haftadır keyifle kullanıyorum, virajda bi zorliyim dedim yağ ışığı yandı söndü. sürekli kontrol ediyorum, yağ olması gereken seviyede. Eksildiğinde direk değiştiriyorum zaten. trafikte ya da uzun süre düşük devir kullanınca motor ışığı yanıyo ve motor kendini korumaya alıyo. Sanki turbo basıncı düşüyomuş gibi. Stop edip çalıştırınca düzeliyo. Hatta bazen kontak açıkken, araba çalışmıyoken bile çalışıyomuş gibi bikaç dk sonra motor arızası veriyo. Servis yüksek basınç pompası ya da yüksek basınç sensörü dedi, çok karşılaştıklarını söyledi. Değiştirsem mi yoksa direk satıp kurtulsam mı bilemedim. Başına böyle bişe gelen var mı?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 s
Çöküş
X
-
masallah araciniza, AYN auto cozum bulacaktir butun problemlerinize..doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı ahmterglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlmadan önce A.Y.N de kontrol ettirmiştim. bakımları falan hep A.Y.N de yapılmış benden önce. İstanbul oto var çobançeşmede, borusan yetkili servisi. orası arkadaşım diye götürüyorum. Sanırım ilacı A.Y.N gibi geliyo bana da
Yorum Yap
Yorum Yap