Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 s

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

R56 s

Miniyi aslında çok isteyerek almadım. Araç 55.000 de. hatırladığım kadarıyla aldığımda 35 civarındaydı. 8 aydır kullanıyorum. Keşke almasaydım diyorum bazen. Ufak tefek şeyler yüzünden servisten çıkamaz oldum. Bi haftadır keyifle kullanıyorum, virajda bi zorliyim dedim yağ ışığı yandı söndü. sürekli kontrol ediyorum, yağ olması gereken seviyede. Eksildiğinde direk değiştiriyorum zaten. trafikte ya da uzun süre düşük devir kullanınca motor ışığı yanıyo ve motor kendini korumaya alıyo. Sanki turbo basıncı düşüyomuş gibi. Stop edip çalıştırınca düzeliyo. Hatta bazen kontak açıkken, araba çalışmıyoken bile çalışıyomuş gibi bikaç dk sonra motor arızası veriyo. Servis yüksek basınç pompası ya da yüksek basınç sensörü dedi, çok karşılaştıklarını söyledi. Değiştirsem mi yoksa direk satıp kurtulsam mı bilemedim. Başına böyle bişe gelen var mı?
    Eklenen Dosyalar
    En son düzenleyen ahmterglu; 02-12-15, 04:24.

Maşallah aracınız çok güzel,bence kıymayın buna.Forumun sponsoru A.Y.N otoya götürdünüzmü,bence orayı bir denemelisin Ahmet usta çok iyidir bu işlerde.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Almadan önce A.Y.N de kontrol ettirmiştim. bakımları falan hep A.Y.N de yapılmış benden önce. İstanbul oto var çobançeşmede, borusan yetkili servisi. orası arkadaşım diye götürüyorum. Sanırım ilacı A.Y.N gibi geliyo bana da

Yorum Yap

Satarsaniz bi fiyatinizi alirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

masallah araciniza, AYN auto cozum bulacaktir butun problemlerinize..
          doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
          2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
          3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
          4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
          5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
          6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
          7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
          8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Bende görüyordum bu aracı A.Y.N'de bir danışın mutlaka çözüm yolu vardır.Kendinizi arabadan soğutmayın belki de çok basit bir işlemle çözülecek sorunlardır
            sigpic

Yorum Yap

Aslı ahmterglu tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Almadan önce A.Y.N de kontrol ettirmiştim. bakımları falan hep A.Y.N de yapılmış benden önce. İstanbul oto var çobançeşmede, borusan yetkili servisi. orası arkadaşım diye götürüyorum. Sanırım ilacı A.Y.N gibi geliyo bana da
              İstanbul Oto servis olarak oldukça iyidir. Sahibi kız arkadaşım zaten. Ancak, herangi bir yetkili servise gelen MINI sayısı ile AYN ye gelen mini sayısı kıyaslanamaz bence. Sonuçta AYN özellikle MINI konusunda oldukça deneyimli. Bu nedenle kesinlikle AYN sorunlarınızı çözecektir.
              34 NAD 99 '06 JCW
              34 AR 3221 '11 JCW
              34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Ayrıca aracınızın maşallahı var. Oldukça güzel ve şık bir araç. MINI ye kıymayın sorunlarınız çözüldükten sonra inanılmaz keyif alacağınıza eminim
                34 NAD 99 '06 JCW
                34 AR 3221 '11 JCW
                34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Aracınızın sizden öncrki sahibini tanıyorum, ondan önce de bir bayandaydı , yakın zamanda ayn de görmüştüm aracı ama ondan öncesinde ayn ye gelmiyordu araç , inşallah sorununuza çözüm bulursunuz

Yorum Yap

Aracınız çok hoş masallah. Km ve modelinide yazsaydınız keşke. Daha önce bende 2006 r53 te fan açıyodu sürekli. Conta yaktı zar zor değiştirdik. Minide bu tarz sorunlar oluyorç Benim tecrübeme dayalı yorumum ise Sizden önce arabayı çok ezmişler. şahsen benim aracımdan böyle idi malesef.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X