Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 / Absolute Black / 34 PG 1336
Çöküş
X
-
Çok teşekkürlerAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterelinize saglik
turkiyeye dondugumde muhtemelen cektigim ozlemden oturu ben de minime bu sekilde bir temizlik girisiminde bulunacagim 
ben bir kaç gün kullanmasam dayanamyıp iniyorum bakmaya, uzakta olmak zor
Bir yorum yaz:
-
Valla çok güzel olmuş,ellerine sağlık.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
elinize saglik
turkiyeye dondugumde muhtemelen cektigim ozlemden oturu ben de minime bu sekilde bir temizlik girisiminde bulunacagim
Bir yorum yaz:
-
Bugün motora ve arabanın içine el atmak istedim.
400 km bile olmadı henüz ama motorun tamamen kirlenmesini beklemektense belli aralıklarla çok kirlenmeden temizleyip korumak bana daha mantıklı ve kolay geliyor
Amway Loc yardımıyla elimin ulaştığı her yeri sildim. Motordaki plastikleri, silecekler ve silecek çevresini 303 Aerospace Protectant ile korumaya aldım

303'ün etkisini göstermek için uygulanan & uygulanmayan kısımlar

Ve sonra iç tarafa geçtim, 0 olsa bile temizlik şart. Sonuçta İstabul trafiğinde arabanın içinde baya bir zaman geçiriyoruz
Kapı içlerine, bagaj kapağının içine ve bagajın kenarlarındaki plastik kısımlara kokusunu çok sevdiğim hem temizleyen hem de biraz koruma sağlayan Sonax Cockpit Reiniger uyguladım. Before / After yapma gereği duymadım ışıktan zor belli olacaktı ama başlamadan önce ve bittikten sonra mikrofiber pedin durumu

Önde film olmadığı için güneşten en çok etkilenecek ön tarafa UV korumalı Gtechniq C6 uyguladım. Etkisini artırmak için 24 saat sonra bir kat daha uygulayacağım

Şarjlı süpürgenin şarjı bitmişti içini ne yapacağım derken bu ufak canavarı buldum, işimi gördü sayılır

Dün kauçuk paspaslarım gelmişti, halı paspasları çıkarıp ufak canavarla tabanı süpürdükten sonra onları da yerleştirdim kışa hazır

Bu da bonus olsun, kirli kirli gezmeye devam 2 hafta daha yıkama yok
Bir yorum yaz:
-
Sen araba mı arıyorsun bakayimAslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanırım bu benim showroomda beğendiğim araç. Renk, kombinasyon çok güzel. Bana kısmet olmadı
Size olmuş. Güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
R60 / Absolute Black / 34 PG 1336
@MBozkurt teşekkür ederim, Mini'nin her rengi güzel öyle demeyin
@Kekuti çok teşekkür ederim, bazen günde 2 kez yıkadğım oluyor ama burada gerçekten pis belli olmamış
@dims teşekkür ederim, Ataşehir'de baktıysanız showroomda aynı kombinasyon bir araç daha vardı ama bu showroom aracı değil
Bir yorum yaz:
-
Sanırım bu benim showroomda beğendiğim araç. Renk, kombinasyon çok güzel. Bana kısmet olmadı
Size olmuş. Güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Bir yorum yaz:
-
Pis hali buysa ben bunu almak istiyorum hahahah
Kazasız belasız güle güle kullanın. Çok şık bir araç
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim, size deAslı tunc.aytunc tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasız belasız günler dilerim...
Bir yorum yaz:
-
Yavaş yavaş yaparsınızAslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok teşekkür ederim herkese
@MeOnYa uçlar konusunda çok haklısınız beni de rahatsız ediyor. Henüz 1 hafta oldu, bir süre böyle devam edip hevesimi iyice aldıktan sonra JCW uçlarla değiştirmek istiyorum
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkür ederim herkese
@MeOnYa uçlar konusunda çok haklısınız beni de rahatsız ediyor. Henüz 1 hafta oldu, bir süre böyle devam edip hevesimi iyice aldıktan sonra JCW uçlarla değiştirmek istiyorum
Bir yorum yaz:
-
Cok guzel bir maasallah da benden gelsin.Bir tek gözüme çarpan birsey var Egzos uçları cok küçük kalmis onlar değiştirilebilir onun dışında muazzam
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: