Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 / Absolute Black / 34 PG 1336
Çöküş
X
-
Maşallahı var, kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim, henüz bir şey yapılmamış hali buAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİnanılmaz güzel duruyor,maşallah.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
İnanılmaz güzel duruyor,maşallah.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkür ederimAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMAşallah kazasız belasız kullanın
Bir yorum yaz:
-
Senin SR baktigini biz test araci yaptikAslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanırım bu benim showroomda beğendiğim araç. Renk, kombinasyon çok güzel. Bana kısmet olmadı
Size olmuş. Güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Sent from my iPhone using Tapatalk
SR'da cok cici full deri + hk + antrasit tavanli var kopgel :P
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkür ederimAslı çağlar uluçay tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraracınızı ınanılmaz beğendim koca bir maşallah
zamanla egzos ucunuda değiştirince daha da güzel bir görünüme sahip olucaktır 
uç için dün Ata Motors'a gitmiştim ama yokmuş, şimdilik beklemedeyim
Bir yorum yaz:
-
aracınızı ınanılmaz beğendim koca bir maşallah
zamanla egzos ucunuda değiştirince daha da güzel bir görünüme sahip olucaktır
Bir yorum yaz:
-
Estağfurullah ama konuşsam mı konuşmasam mı ikilemde kaldım çekindim biraz açıkcası
Çok teşekkür ederim, tasarımını beğeniyorum ama 17" küçük kalıyor maalesef, zamanla hepsini yapıcam umarım. DEV'e de koca bir maşallah, egzoza bayıldım!
Bir yorum yaz:
-
Bugun tanisma firsati bulduk. Biraz stresliydim kusuuruma bakma
Bence aracin harika, sadece daha iyi ve buyuk bir janti hakediyor. Gule gule kullanmani dilerim
Bir yorum yaz:
-
İyi dilekleriniz için teşekkür ederimAslı huse_jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbir maşallah benden gelsin. gerçekten çok güzel nazarlardan uzak olman dileği ile.
Bir yorum yaz:
-
bir maşallah benden gelsin. gerçekten çok güzel nazarlardan uzak olman dileği ile.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: