Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Teşekkürler arkadaşlar, aynen Orhan'ın dediği gibi mercekli xenon almıştım aslında, bir ara acaba satsam mı mryyi diye düşünmüştüm o sıralarda Ahmet GP'yi toparlamaya başlayınca xenon aradığını söyleyince ona satmıştım. Sonrasında kıyamadm arabayı satmaktan vazgeçtim mercekli farları da satmış bulundum kaldık böyle Ardından aracı tamamiyle stock hale getirip amcadan R53 modunda binmeye karar verdim Şu an üzerinde aftermarket olarak sadece alta intercooler ve K&N CAI kaldı, onu da yaza doğru değiştiririm diye düşünüyorum. Mercekli farlar zamanından tek bi fotosu var başka çekmemiştim onda da efekti biraz fazla kaçırmışım
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Basit bir DIY ile bir güncelleme yapmış olayım başlığa
Daha önceden bahsetmiştim, aracımda arka silecek iptali yapmıştım ve silecek motorunu söktüğümde ortaya çıkan boşluğa şöyle bir ürünle muhafaza yapmıştım yıllar önce:
ancak bu ürün biraz gözümü rahatsız etmeye başlamıştı, istediğim şey neredeyse gp tadında olabildiğince düz ve belli olmayacak bir zemin elde etmekti, yakından bakıldığında biraz belirgin görünüyordu bu malzeme.
Ve şu şekilde farklı bir ürün ile istediğim görüntüye ulaştım:
@killallwipers nickli bir eBay satıcısından temin ettim, akriliğe benzer oldukça kaliteli bir malzeme, ürünün yanında montajı sağlamlaştırmak için bir sealant da gönderiliyor.
Montaj sonrası:
Sealant'ın iyice kendine gelip tam anlamıyla yerine yerleşmesi için bi süre hafif bir sıcaklık altında beklettim.
ve SONUÇ:
Uzaktan bakıldığında kesinlikle belli olmayan bir wiper delete'imiz oldu
Foto-1:
Foto-2:
Yalandan bir güncel yapmış olayım aracımın başlığına bu vesileyle :P
dipnot: şu solda bulunan JCW logosunu da bi sökesim geldi ama ellemeyim şimdilik dedim, uzun bir süredir bu şekilde kullanıyorum, logo orijinal ama eski arabaya yeni logo pek hoş durmuyor gibi gelmeye başladı. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Belki sökebilirim.
Yorum Yap