Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Diriliş "Blue R56 LCİ 2012 Cooper S"
Çöküş
X
-
En güzel jcw v3 tampon kim ne derse desin geçen 3.000 tl ye verdiler diğer forumda komple body kit keşke alsaydınız
-
Nerden nasıl yerleşti bilemiyorum beyaz eşyacı zengindir mantığını yıkamadım.
Hepsini birden yaptırmaya şuan bütçem yetmezki.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOda çok pahalıya geliyor kardeşim ya,mani başına para alsam yönetimden belki.
Parça parça yapsak,güzel durmazmı.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiya ben bisey baslandi mi herseyi ayni marka olunca guzel buluyorum.. O yuzden su an s2000e kamyonla para harciyorum, namussuz voltex cok pahali hahaha
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKomple herseyiyle yapilcaksa guzel olur bence, kanat vs hersey dahil
Parça parça yapsak,güzel durmazmı.
Bir yorum yaz:
-
Diriliş "Blue R56 LCİ 2012 Cooper S"
Duell Ag nin ön tamponunu 1.750 Tl'ye yapıyor,ne diyorsunuz güzelmi.Arka tamponuda ithal ediyoruz dedi 2000 euro dan başlıyomuş onlarda.
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterResimler ve arac bir harika duruyor41 kere masallah! Duell gaugeface leri bende ariyorum ama cook ucuk fiyatlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Resimler ve arac bir harika duruyor41 kere masallah! Duell gaugeface leri bende ariyorum ama cook ucuk fiyatlar.
Bir yorum yaz:
-
Aynen valla bir kağıt parçası 800 tl olurmu ya,arabanın beygirini yükseltiyo sanki.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son düzenleyen drcapaburro; 05-07-15, 13:34.
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence jcwnin orj. kadran kagidini da arastirmak lazim. immonun dedigi gibi duellin gostergeleri su an ki kurla anlamsiz pahali oluyor...
Bir yorum yaz:
-
bence jcwnin orj. kadran kagidini da arastirmak lazim. immonun dedigi gibi duellin gostergeleri su an ki kurla anlamsiz pahali oluyor...
Bir yorum yaz:
-
Ya yapılmayacak birşey değil gibi 😀 daha güzel bişey bile çıkabilir belki
Bir yorum yaz:
-
Şimdi baktımda 36.800 Japon yeniymiş,yani 805 TL.Bu nedir abi ya sadece plastik bu kadar tutarmı.
Bunun replikası felan yokmudur.Yada matbaada aynısındn bizmi yaptırsak.)
Bir yorum yaz:
-
Sadece iç plastiği o paramı,maşallah o paraya navigasyon takarız daha iyi.
Peki sitesinde 36 yen felan bişe yazıyor o nedir acaba.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: