Abi biraz fazla mi guzel olmus ne ya cok cok begendim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Diriliş "Blue R56 LCİ 2012 Cooper S"
Çöküş
X
-
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Aslı ekurtoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaştan sona inceledim maşallah, nacizhane fikrim far çerçeveleri, havalandırma ızgarası çevresi ve far içleri kararmasa da hoş durabilirmiş onun dışındaki ayna ve tavan karartmaları yerinde olmuş.
Genel olarak tüm fotoğraflar çok başarılı elinize sağlık.
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçekimler bir harika olmuşeline sağlık
Bir yorum yaz:
-
baştan sona inceledim maşallah, nacizhane fikrim far çerçeveleri, havalandırma ızgarası çevresi ve far içleri kararmasa da hoş durabilirmiş onun dışındaki ayna ve tavan karartmaları yerinde olmuş.
Genel olarak tüm fotoğraflar çok başarılı elinize sağlık.
Bir yorum yaz:
-
-
Belgrad 4K Drone çekimleri.(Arada telefon çekimleride var tabi)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son düzenleyen drcapaburro; 07-12-15, 18:24.
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi alta pod kullaniyoruz o gostergenin yanina takmak icin, montaji da ayn halleder en iyi sekilde
Bir yorum yaz:
-
Abi alta pod kullaniyoruz o gostergenin yanina takmak icin, montaji da ayn halleder en iyi sekilde
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi takilir tabi, faydali olmasi icin su sicakligi gostergesi alirsin hatta
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunlardan almak istiyorum,maksat aracın içi boş gözükmesin ve birazda görsel güzellik olsun.Bunları takmak için direksiyonun üstündeki parçayı nerden buluruz.Birde bunlar her araca uyuyor değilmi.
[ATTACH]6803[/ATTACH]
[ATTACH]6804[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster2-3 sayfa geriye git orda var.
M.KEMAL ATATÜRK
Bir yorum yaz:
-
2-3 sayfa geriye git orda var.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: