Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Diriliş "Blue R56 LCİ 2012 Cooper S"
Çöküş
X
-
Bu arada gosterge seti olarak gelmiyor, gaugeface dedikleri sadece gosterge uzerine yapisan yeni bir katman. Cerceveler vs arabanin orijinali kaliyor. Su andaki doviz kuruyla bence vazgecin
-
Ben 620$'a satin almistim Duell AG North America'dan.
Facebook'tan temasa gecebilirsiniz, sinirli sayida (100adet) uretildiginden oturu en son 2 adet vardi ellerinde.
Montaji duzgun bir yerde yaptirmanizi tavsiye ederim, bana bir de devir saati motoruna malolmustu montaji
Bir yorum yaz:
-
Yok benim koyduklarımda sadece gösterge olarak satılıyor. O fotograflar takılmış hali.. japonya fiyatını bilmiyorm ama amerika fiyatı pahalı
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOutmotoringde yokdu bndan 1 ay öncesine kadar. Bi göz atmıştm ama fiyat yüksek gelmişti bnde outmotoringdekileri aldım henüz takmadım araba satılırsa 0 olarak satmayı düşünüyorum yada takıcam bakalm kısmetbu arada 4 rengi var 240km ve 260km olarak 2 secenekde bulunuyor... okadar para vermek saçma ama yinede duell ag'nin japonyadaki instagram hesabını takip etmekde fayda en azından göz zevki için
[ATTACH]6226[/ATTACH]
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Outmotoringde yokdu bndan 1 ay öncesine kadar. Bi göz atmıştm ama fiyat yüksek gelmişti bnde outmotoringdekileri aldım henüz takmadım araba satılırsa 0 olarak satmayı düşünüyorum yada takıcam bakalm kısmetbu arada 4 rengi var 240km ve 260km olarak 2 secenekde bulunuyor... okadar para vermek saçma ama yinede duell ag'nin japonyadaki instagram hesabını takip etmekde fayda en azından göz zevki için
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Bu minimaxta sadece plastiğini satıyorlar,fiyatlarda sanırsam 35-50 yen felan ama sadece teslimat Japonya içi.
Bir yorum yaz:
-
Out motoringde de var ama km degil mil olmasi lazim gostergeler
Bir yorum yaz:
-
Duell ag nin gostergeleri. Cok guzeller bence, zamaninda immonun ve alptugun arabasinda (tj plaka) vardi. Ama gecenlerde ANL09 bakti. Bir miktar pahali gostergelerkonuyu gorunce tam fiyatini yazar, ben €600 diye hatirliyorum
Bir yorum yaz:
-
minimax disign studio diye bir firma satıyor ama dil japonca fiytlarda gayet uygun gözüküyor.Bir japon bulmak şart oldu.Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Bunları nerden bulabiliriz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi ayıptır söylemesi, masraf 40'ı geçti neredeyse hala lastik alamadım
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi ayıptır söylemesi, masraf 40'ı geçti neredeyse hala lastik alamadım
Bir yorum yaz:
-
Abi ayıptır söylemesi, masraf 40'ı geçti neredeyse hala lastik alamadım
Bir yorum yaz:
-
İyi yerden yakalamışım olayı,inşallah bizede fikir babası olur.Lastik boyatmaya sen ne diyorsun olumlu olumsuz.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: