Fiyatlar ne kadar oralarda,çok fark oluyormu.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
DOAYEN'S R56 Midnight Black Cooper S from California
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun doga , yanina bir de soyle 8300cc bir arac daha lazim
Bir yorum yaz:
-
Aslı tunc.aytunc tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı uğurlu olsun. Ben California'da 2 sene oturup bir tane bile manuel araç görememiştim. Siz tesadüfen mi buldunuz yoksa özel araştırdınız mı?valla benim burdaki ikinci manuel aracim. biraz arastirma gerekiyor ama var baya manuel arac aslinda
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahhaha) guzel aracmis valla
)
Bir yorum yaz:
-
Hayirli olsun doga , yanina bir de soyle 8300cc bir arac daha lazim
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı uğurlu olsun. Ben California'da 2 sene oturup bir tane bile manuel araç görememiştim. Siz tesadüfen mi buldunuz yoksa özel araştırdınız mı?
Bir yorum yaz:
-
Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayda dedirttiAnthill de göremiyoruz ondan sordum
Bir yorum yaz:
-
Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı uğurlu olsun dıştan benim araca çok benziyor vallahiNe kadar süre daha oralardasın?
1 sene daha burdayim...
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı uğurlu olsun dıştan benim araca çok benziyor vallahiNe kadar süre daha oralardasın?
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun güzel araç,güle güle kullanın.
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun güzel araç,güle güle kullanın.
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoa abi gelirken body kit bana getir 😃 😂
Hayirli olsun abi bu araba bagimlilik yapiyor gercekten heralde 😄
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: