Sadece en altaki resim calisiyor guzel gule gule kulan kazasiz belasiz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 ERM 17 Hyper Blue JCW
Çöküş
X
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSadece en altaki resim calisiyor guzel gule gule kulan kazasiz belasiz
Yorum Yap
-
ogedov
Ulan ne araba bulmuşum gözden ırak kapalı garajlardan Bu arabayı aldığımda jantlarının kolları örümcek ağı kaplıydı Duygulandım...
Yorum Yap
-
Aslı ogedov tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUlan ne araba bulmuşum gözden ırak kapalı garajlardan Bu arabayı aldığımda jantlarının kolları örümcek ağı kaplıydı Duygulandım...
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok temiz çok klas. tam sleeper can yakar
yayların nedir? heralde bu kadar düzgün inmiş ve kamberleri zortlamamış R53 görmedim. eline sağlık.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKYH Onlar coilover Uzman yay kulanmaya sevmez
kayhan evet dediğin resimlerde sleeperdı ama jcw body +jcw carbon trims pek bir sleeperlık kalmadı
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman jcw body günceli isteyelim görmedim, heralde koymamissin resimleri
Yorum Yap
-
34tb9544
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCem'in hızlı r53 U maşallah
Yorum Yap
-
34tb9544
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen daha hızlı olurusn kardeşim sanada maşallah
Yorum Yap
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEstafurullah senin gibi bi uzmanın yanında esamemiz bile okunmaz ilk minim bu az bi şey hızlansın yeter sana yetişmek için cok çalısmam lazım
Yorum Yap
Yorum Yap