Aynen duell e verecegin para ile setupi gelistirirsin...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 ers 61
Çöküş
X
-
Insallah bulunurAslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIns biyerden cikar da alirsin
Bir yorum yaz:
-
Vazgecmek olmaz ya disimi sikip biriktirmek lazim belki daha uygun bi fiyata bulunurAslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoga nin demek istedigi de en hesapli
bu paralara alinabilir o da zor
vazgec bu sevda dan
Bir yorum yaz:
-
aynen bu fiyattan dusuge cok zor, belki bitigini bulursun, o da kaplatma falan cok pahaliya gelir
Bir yorum yaz:
-
Doga nin demek istedigi de en hesapliAslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi o fiyat cok yuksek bana gore
bu paralara alinabilir o da zor
vazgec bu sevda dan
Bir yorum yaz:
-
Abi o fiyat cok yuksek bana goreAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteruyguna illaki duser biryerden, sabredip beklemek lazim.. bende su an 2 takim var, birini 5'e birini 4.750ye aldim. ikisi de nerdeyse sifir
Bir yorum yaz:
-
uyguna illaki duser biryerden, sabredip beklemek lazim.. bende su an 2 takim var, birini 5'e birini 4.750ye aldim. ikisi de nerdeyse sifirAslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi uygun fiyatli bulabilirmiyiz bana ya ya sen yada aren abi yardim edebilir bu konuda
Bir yorum yaz:
-
Abi uygun fiyatli bulabilirmiyiz bana ya ya sen yada aren abi yardim edebilir bu konudaAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterrecaro muhtesem duruyor countrymanin icinde ya
Bir yorum yaz:
-
Tesekkur ederim abi allah kimseye kaza bela vermesinAslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasız belasız Özcan, maşallah arabanın yürüyüşü iyi
Bir yorum yaz:
-
Konuyu guncellemek lazim araca extra olarak
Methanol kit
Iskender dp
Forge dv
Forge intercooler
KN kutu ici filtre
Custom yazilim
Titanium yanik egzoz kafalari
Alinicak listeside soyle
Coilover
Cant ( ne olduguna daha karar vermedim )
Recaro koltuklar
Dual ag body kit
Bir yorum yaz:
-
En son meth kit, benim recarolar ve bir kac parca daha takildi. Aren bi gun alir diye tahmin ediyorum, sahibinin pek denemeyi dusunecegini sanmiorumAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO pek cikmaz gibi geliyor rollinge yani ugrasmaz ama Aren ikna eder bence
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: