Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 ers 61

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Normal sartlarda on icin 1 arka icin 2 numaraya musade var. Hatta gecen polis filmleri soktu diye mahkeme basvuran kisi davayı kazandı.

M.Kemal ATATÜRK
    instg™askin.batur
    O tarz seylerle ugrasmak istemiyorum iste ben

Bir yorum yaz:

• askinbatur
    yanıtladı
    Normal sartlarda on icin 1 arka icin 2 numaraya musade var. Hatta gecen polis filmleri soktu diye mahkeme basvuran kisi davayı kazandı.

M.Kemal ATATÜRK
    instg™askin.batur

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla kafanızı karistirmak gibi olmasın ama egzozdan (egzoz da değil sadece downpipe vardı) araba bağlandı gittim ilk sorduğu şey film cam var mı oldu, varsa söktür gel dedi fotoğrafını çekiyorlar neyseki arkalar orjinalden koyu ona bişi yapamadılar önleri sokmek zorunda kaldım... Dp ı tekrar taktım da filmler için havaların ısınmasını bekliyorum bakalım 1 veya 2 yaptırırım gene heralde...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben film yaptirmam ya yapmasi ucret cezasi sonra filmlerin sokulmesi falan pahaliya patliyo

Bir yorum yaz:

• Mr. JC
    yanıtladı
    Valla kafanızı karistirmak gibi olmasın ama egzozdan (egzoz da değil sadece downpipe vardı) araba bağlandı gittim ilk sorduğu şey film cam var mı oldu, varsa söktür gel dedi fotoğrafını çekiyorlar neyseki arkalar orjinalden koyu ona bişi yapamadılar önleri sokmek zorunda kaldım... Dp ı tekrar taktım da filmler için havaların ısınmasını bekliyorum bakalım 1 veya 2 yaptırırım gene heralde...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben de ceza yedim gecen sene ahahah Ama bende zindan spec di. Yan aynalar, dikiz aynasi yok goruntu mevcut degil

Yani min 1 numara ama ideali 2 numara. Zaten arac siyah oldugu icin 1 numara bile yaptirsan goruntunun daha da guzellesecegini dusunuyorum. 1 numara icin de polis ceza yazmaz herhalde diyip geciyorum ama onlarin sagi solu belli olmaz tabiii.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hahhah nasil yazmaz ya benim onler 1 arkalar 2 numaraydi acimadilar

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cam film inden ceza yedim tekrar yaptirmak zor geliyo yoksa bende istiyorum
    Ben de ceza yedim gecen sene ahahah Ama bende zindan spec di. Yan aynalar, dikiz aynasi yok goruntu mevcut degil

Yani min 1 numara ama ideali 2 numara. Zaten arac siyah oldugu icin 1 numara bile yaptirsan goruntunun daha da guzellesecegini dusunuyorum. 1 numara icin de polis ceza yazmaz herhalde diyip geciyorum ama onlarin sagi solu belli olmaz tabiii.

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ozcan hep soyleyecegim unutuyorum, sana cam filmi lazim. En en azindan 2 numara ideal

Cam film inden ceza yedim tekrar yaptirmak zor geliyo yoksa bende istiyorum

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Ozcan hep soyleyecegim unutuyorum, sana cam filmi lazim. En en azindan 2 numara ideal

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim bildigim Cm lerde standart Cooper s freni var yani 4 piston brembo falan yok 😄 Bana suan bile frenler isininca benim cok zayifliyo 270 hp civarina cok iyi durdurmaz bence

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    EBN nin sari rengini taktim sadece frenleme gayet basarili suan

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Orjinal jcw kaliper ler var zaten onlar yeterli fren kit i alicak kadar yuklu degil araba zaten
    Benim bildigim Cm lerde standart Cooper s freni var yani 4 piston brembo falan yok 😄 Bana suan bile frenler isininca benim cok zayifliyo 270 hp civarina cok iyi durdurmaz bence

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Fren sistemi falan da alabilirsin guzel durur bence 😄 Coilover guzel bir frenleri belli edecek jant kocaman kaliper disk doldumu ici cok basarili durur 😄

Orjinal jcw kaliper ler var zaten onlar yeterli fren kit i alicak kadar yuklu degil araba zaten

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Fren sistemi falan da alabilirsin guzel durur bence 😄 Coilover guzel bir frenleri belli edecek jant kocaman kaliper disk doldumu ici cok basarili durur 😄

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Duell e o kadar para vermek mantiksiz geliyor bana. Ama body kit efsane guzel o na bisey diyemem

Abi zaten onceligim coil gorsel acidan tatmin olmazsam dual body kit alirim

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Abi sanzimandan dolayi setup i gelistiremiyorum daha fazla ondan gorsele yoneldim
    Duell e o kadar para vermek mantiksiz geliyor bana. Ama body kit efsane guzel o na bisey diyemem

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynen duell e verecegin para ile setupi gelistirirsin...

Abi sanzimandan dolayi setup i gelistiremiyorum daha fazla ondan gorsele yoneldim

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X