Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 VJ 5127 - John Cooper Works '11
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Keske daha once yaptirsaymisim dedigim iki hareket

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Teşekkürlerimi sunuyorum,bilgilendirme için.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
0 212 286 00 32 veya [email protected] deneyebilirsinizAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHer derdin ilacı ayn ama bi ulaşamadık valla,mesaj kutusuda dolmuş öm de gitmiyor.İnsatgram,facebook heryerden yardırıyorum valla ☺️☺️☺️☺️
Bir yorum yaz:
-
Her derdin ilacı ayn ama bi ulaşamadık valla,mesaj kutusuda dolmuş öm de gitmiyor.İnsatgram,facebook heryerden yardırıyorum valla ☺️☺️☺️☺️
Bir yorum yaz:
-
kapak degil boya sanirsam. ayn yapiyor...Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok iyi olmuş Onur.Kapakları nerden aldın.
Bir yorum yaz:
-
Çok iyi olmuş Onur.Kapakları nerden aldın.
Bir yorum yaz:
-
Öyle bende beğenmiyorum kaliteli bir ses gelmiyor , dp ve orta iptali var bnde bir de son susturucuyu değiştireyim öyle de sonuçları paylaşırımAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok hayır sadece son susturucu yok,sesi begenen var ama ben begenmiyorum.
Bir yorum yaz:
-
Yok hayır sadece son susturucu yok,sesi begenen var ama ben begenmiyorum.
Bir yorum yaz:
-
Üst devirlerde güzel ama alt devirlerde gerçekten çok kötü ses geliyor benim şu anda, sizin araçta ne var eksozda delik vs mi açtılar_?Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKötünün kötüsü var,benimkini görsen eski Magirus minibüsler gibi ötüyor.
Bir yorum yaz:
-
Kötünün kötüsü var,benimkini görsen eski Magirus minibüsler gibi ötüyor.
Bir yorum yaz:
-
Onun da eksoz çıkışlarını hiç beğenmiyorum bir de güzel ama abartı bir ses var gibi tabi sormak lazımAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösternimotechte hks son susturucu da olabilir, ona da sormak lazim
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: