Bişey sorim madem uygun diyorsun,bu ekranlar ne kadar orda Doğa.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 VJ 5127 - John Cooper Works '11
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
hahaha kargo gumruk derdi yok o yuzden burda yapmasi daha keyifliAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten birebir yapamam,dediğin gibi çok masraflı bir iş.Ufak tefek yapsam bana yeter.
Doğa yapıyor zaten,bizde izler öle tatmin oluruz.
Bir yorum yaz:
-
Zaten birebir yapamam,dediğin gibi çok masraflı bir iş.Ufak tefek yapsam bana yeter.Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu kurlarla sakin oyle Birsey yapmaya kalkma
Arabanın üzerinde ciddi anlamda para yatıyor
gecen hesapladim 11-12.000€ yapıyor herseyi.
Bu sekilde bin en temizi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğa yapıyor zaten,bizde izler öle tatmin oluruz.
Bir yorum yaz:
-
Bu kurlarla sakin oyle Birsey yapmaya kalkmaAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÜzerime alınıyorum ama asıl benim aracı bunun gibi yapmam lazım.

Arabanın üzerinde ciddi anlamda para yatıyor
gecen hesapladim 11-12.000€ yapıyor herseyi.
Bu sekilde bin en temizi.
Bir yorum yaz:
-
34 VJ 5127 - John Cooper Works '11
Üzerime alınıyorum ama asıl benim aracı bunun gibi yapmam lazım.Aslı Ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Bir yorum yaz:
-
Kanka sorma gecen yeni boyadım ben oraları,hangi ara oldu bende bilmiyorumAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteronur çok acil siyah oje almalısın bir tane
jant kenarlarına bire bir : )) benim torpidoda bir parlak bir mat siyah oje duruyor... soranlara kız arkadaşımın dersin ahahha 

Bir yorum yaz:
-
onur çok acil siyah oje almalısın bir tane
jant kenarlarına bire bir : )) benim torpidoda bir parlak bir mat siyah oje duruyor... soranlara kız arkadaşımın dersin ahahha
Bir yorum yaz:
-
Çim Şekli yapılmış heralde
maşallah araca , Dr yakışır bu araç sana
Bir yorum yaz:
-
Arabanda nazar duasi yoksa onu al tek eksik o 😊Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla benim gözümde eksik Birsey kalmadı,fazlası var
şeritleri sökeceğim en kısa zamanda. Baska da Birsey yok. Var mi senin gördüğün bir eksiklik
Bir yorum yaz:
-
Valla benim gözümde eksik Birsey kalmadı,fazlası varAslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEksik olan sey ne var abi artik ne yapicaksin super olmus gule gule kullan kazasiz belasiz
şeritleri sökeceğim en kısa zamanda. Baska da Birsey yok. Var mi senin gördüğün bir eksiklik
Bir yorum yaz:
-
Eksik olan sey ne var abi artik ne yapicaksin super olmus gule gule kullan kazasiz belasiz
Bir yorum yaz:
-
Teşekkürler.En kısa zamanda görürsünüz insallahAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMavi candır,harika olmuş.Şu makineyi canlı görmek için sabırsızlanıyorum.
Bir yorum yaz:
-
Mavi candır,harika olmuş.Şu makineyi canlı görmek için sabırsızlanıyorum.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: