Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 VJ 5127 - John Cooper Works '11
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Valla galiba ya öyle olacak yada kazanın içini açarız ayarlarız dedi ama çok yoğun kendisi de , bu sesle de pek gezmek istemyiorum gerçekten kötüAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriskender abi son susturucusunu degistirirse, ses mukemmel olacaktir
(bkz. dev20)
Bir yorum yaz:
-
-
iskender abi son susturucusunu degistirirse, ses mukemmel olacaktirAslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnladım bende 63 dp ve orta iptali var ses pek istediğim gibi değil bu kadar tok değil acaba dp çapı ile mi alakalı anlamadım vallahi
(bkz. dev20)
Bir yorum yaz:
-
Aracin rengi cok guzel ayni renkte kaliper guzel durur ama kirmizi olursa da orjinal durur %60 kirmizi diyorum ama videoya bayildimAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRenk için ne diyorsun peki
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Maşallah maşallah bi kere daha arabamı nekadar özlediğimi anladım
neyse kavuşmaya az kaldı
Bir yorum yaz:
-
Boş vaktimde iskender ustaya bırakacağım arabayı valla anlamadım bir yerde hata olması lazım çünkü dp ve orta iptali ile çok daha farklı bir ses aldım benAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIskender dp valla çapını falan hic bilmiyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Iskender dp valla çapını falan hic bilmiyorum.Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnladım bende 63 dp ve orta iptali var ses pek istediğim gibi değil bu kadar tok değil acaba dp çapı ile mi alakalı anlamadım vallahi
Bir yorum yaz:
-
Anladım bende 63 dp ve orta iptali var ses pek istediğim gibi değil bu kadar tok değil acaba dp çapı ile mi alakalı anlamadım vallahiAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTuning kit yok,standart Cooper s,70mm duz boru,dp,dv var baska Birsey yok arabada.
Bir yorum yaz:
-
Tuning kit yok,standart Cooper s,70mm duz boru,dp,dv var baska Birsey yok arabada.Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman s eksozu değil yani jcw tuning kitle gelen eksozdur , çünkü bende şuanda dp ve orta iptali var iskender ustadan ve ses aynı değil sizin aracınızda çok daha tok bir ses var
Bir yorum yaz:
-
O zaman s eksozu değil yani jcw tuning kitle gelen eksozdur , çünkü bende şuanda dp ve orta iptali var iskender ustadan ve ses aynı değil sizin aracınızda çok daha tok bir ses varAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrta iptali ve dp var.
Bir yorum yaz:
-
34 VJ 5127 - John Cooper Works '11
Orta iptali ve dp var.Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah dopwnpipe harici ne var acaba eksozda? Jcw tuning kit var ise jcw eksozu da oluyor ondan sordum yani s eksozu değil galiba aracındaki
Bir yorum yaz:
-
Maşallah dopwnpipe harici ne var acaba eksozda? Jcw tuning kit var ise jcw eksozu da oluyor ondan sordum yani s eksozu değil galiba aracındakiAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Valla yaptıgım araba var 6 ay falan oldu sapasağlam duruyor.Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenimkilerinde jcw logoları iyice aşındı. sticker üzerine vernik attığımızda ne kadar dayanıklı olur acaba ? yıkama, fren ısısı vs ne kadar etkiler ?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: