Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Yeni aracim minii roadster s 2013

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Abiler herkese tek tek tesekkur ederim, Begenmenize sevindim 😄 Siyah ben scoopta bir turlu sevemedim onde bi fazlalik duruyor nedense gozumde.Gereksiz bi kalabalik yapiyor 😄 Boyle daha sade oldugunu dusunuyorum suan icin tam istedigim gibi oldu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı ekurtoglu tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      12 sayfada araç ne değişim geçirmiş yahu nisandan bu yana, bir ara 5 kollular araçta kalıcak diye çok korktum.

İnanılmaz sade ve hoş olmuş, bu ara R58/R59'lara takmış durumdayım. Cabrio hastalığımdan geliyor sanıyorum. Mx-5'ten sonra üstüne gül koklayamadım.
      Roadster'ın yol tutuşu nasıl acaba, coupe'a göre. Arkadan itiş olmayacağı için cabrio'da daha çok z4 ve mx-5 keyif verecekmiş geliyor. (bunlar hep bir sonraki araçta yine miniye ikna olma çabaları..)
      Bu araçları kullandıysan kısa bir karşılaştırma alsam

Şöyle bir şey mesela.
      https://www.youtube.com/watch?v=fzLPv8nZu5c
      Selam tesekkur ederim.Valla mx5 hic kullanmadim, S2000 ve z4 3.5 kullandim roadster araclarda tabi bunlarda arkadaslarimin araci kendimin degildi.Ben arkadan itis araci gercekten seviyorum, keyfi bambaska.Ama minide ciddiden yol tutusu cok keyifli arac,onceden klasik cooper s im vardi ona gore coupe biraz daha dinamik geliyor bana esnemesi biraz daha az.Digerinde biraz kafadan kayma oluyordu.Trafikte ben biraz tehlikeli kullanmayi seviyorum birde hep mini kullandim baska arac alsam arkadan itis benim limitlerimde bana sikinti cikarir 😄 Mininin cm,mm e kadar biliyorum istanbul trafiginde bana verdigi zevk bambaska e aracta inanin bir z4 e gore bile ici cok daha kullanisli tabi bu araclarda buna pek bakilmaz ama ben gunlukte biniyorum z4 ici cok bunaltici mx5 e hic binmedim.Ayrica ustu acikken bagajda kuculme falan yok.E oynayacak incik boncuguda cok mx5 te bu kadar oynacak birsey yok turkiyede.

Yorum Yap

Cam cerceve kromlari iptal yaptim bugun ama baya bi kotu oldu 5 metreden bakinca problem yok yakindan baya kotu duruyor 😂 Ama uygulamasi cok zor gercekten sanirim sokup ilaca daldirip normal siyaha boyatmak mantikli olacak.

bu arada araci kaplatmayi dusunuyorum.Kesin mat renk olacak renk olarak mat metalik sari dusunuyorum baska fikri olan varmi ? yaza dogru Oz ultra alicam gun metal birde sari bbk taksam nasil olur sizce.Beyazi seviyorum ama buzdolabi iste heyecan vermiyo😄

En son düzenleyen OGZ59; 04-02-16, 20:16.

Yorum Yap

Kardeşim kendinmi yaptın,yaptırdınmmı,ben daha yapmadım bekliyorum daha.

Bu arada sarı renkte hiç fena değil.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Kardeşim kendinmi yaptın,yaptırdınmmı,ben daha yapmadım bekliyorum daha.

Bu arada sarı renkte hiç fena değil.

Abi valla cok ugrastim ama olmadi yer yer bosluk kaldi baloncuk falan var.Kaplamacida yapilabilir ama bunla olacak sey degil siyaha boyatmak daha mantikli gibi duruyo

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Abi valla cok ugrastim ama olmadi yer yer bosluk kaldi baloncuk falan var.Kaplamacida yapilabilir ama bunla olacak sey degil siyaha boyatmak daha mantikli gibi duruyo

Bence boyasaydin plastidiple daha guzel olurdu sadece yakin tazzik olmamasi gerekiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

hahaha ben yaptigimda da uzaktan guzel duruyordu bu rengin parlagini seckin yapmisti, bence kaplamanin tonu guzel olmuyor. yellow mellow rengine normalde bayiliyorum, ama kaplama da o guzelligi vermiyor
                doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  hahaha ben yaptigimda da uzaktan guzel duruyordu bu rengin parlagini seckin yapmisti, bence kaplamanin tonu guzel olmuyor. yellow mellow rengine normalde bayiliyorum, ama kaplama da o guzelligi vermiyor
                  Nazli abla plasti dip denedim arabayi komple maskeleyip hatta onu da paylasicaktim😄 Telefon kirildi baska tel kullaniyorum resimler onda kaldi.Bu normal kromlar gibi plasti dip tutunmuyor.5-6 kat attim ve sokerken daha bazi yerlerde kalkma yapti sokup attim 😄

Doa abi normalde kaplamayi hic sevmeyen biriyim hele parlak renklerde tam gozume facia geliyor derinlik sifir genelde.Bu renge kapli bir arac gordum yakindan inceledim metallik ve mat olmasi tam istedigim gibi gercek mat boya hissi veriyor.Bilmiyorum kararsizim cok ya 😂

Yorum Yap

Abi paylaştığın araba kusura bakma da bok rengi bile guzel onunla kıyaslama yaptırma simdi bize git normal bir araba koy ona gore yorum yapalım 😂😂😂😂
                    sigpic

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Abi paylaştığın araba kusura bakma da bok rengi bile guzel onunla kıyaslama yaptırma simdi bize git normal bir araba koy ona gore yorum yapalım 😂😂😂😂
                      Sesli güldüm )) fikrim arabanın orjinali zaten güzel bence kaplatma
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ben de mat araçlardan hoşlanmıyorum bence de kaplatma 😀

Yorum Yap

Bence git brg boyat

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

buyrun Onur bey esnaf araclarinda 😂 TT biraz daha animsatir belki😂
                            Kaplaticam hepinize sevdiricem bu rengi 😂

En sonunda laser blue boyaticam o olacak 😄

Buzdolabi rengine hayir

En son düzenleyen OGZ59; 05-02-16, 01:12.

Yorum Yap

Yok arkadas senin tente falan var bence guzel olmayacak ama dene icinde kalmasın
                              sigpic

Yorum Yap

Telesto gray kaplat eger kaplaticaksan ekol olur senin arabanda

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X