Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009

acarim konusunu yakinda
daily mode on
2 hafta kadar önce sitedeki kanalin demiri kalkmis gormedik tabi lastik yanaktan kesildi jantta cizildi.Zaten lastikler degistir beni diyordu sebep oldu kis geldigi icin coiloverlar yuksek moddaydi,Yeni lastik siparisi gecip coilleride yazlik moda getirmeye karar verdim.Lastik olarak Pirelli P zero nero gt aldim.Michelin ps4 alicaktim ama fiyati hem tuzlu hemde gelmesi uzun surecekti.Kumho dusundum ama isinamadim vazgectim.
Lastiklerimiz takildi jant duzeltilip boyandi.Tabi aracin bakimida geldi,Ordan Sponsorumuz AYN auto da bakima girdik Ebc yellow balata,Orjinal arka disk değişti.Diskim iyidi ama eskisi yan sanayi pas içindeydi siyah jantın içinde beni değiştir diyordu acayip gözüme batıyordu sırf o yüzden değiştirdim.
Jcw buji taktik birde.Bakim sirasinda resim cekmemisim nedense[emoji23] Spacerlarıda astar rengine boyadik hafif paslanma onlardada vardı.
jant içi toparlandı temiz görüntü[emoji2] Ahmet ustanımızın ellerine sağlık.Ordan Coilover ayarı için Hunter Tuncay abinin yanına geçtim
Yükseklik ayarından sonra Rot ayarımız yapıldı.Yeni Lastik jantlara balans rot coil ayarı derken yürüyen inanılmaz rahatladı.Tabi bu arada 1 aydır yıkanmıyordu havalar zaten bozuk çorluya dönerken fren rodajlarını yaptım.Bu sabahta dükkana getirdim motor yıkama / alt yıkama yaptıktan sonra güzelce yıkadım.İki kat cila uyguladım jantlar dahil olmak üzere işleri bitirdim [emoji2] Final resimlerimiz 

Bu sezonda artık içine birşeyler yapıcam alcantra direksiyon jcw,Art carda Siyah deri koltuk jcw,Gövde rengi(krem) emniyet kemerleri biraz bütçe toparlansın sıra onlarda [emoji2]
Yorum Yap