Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34te8019 - 2003 r50

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Koleksiyonluk R50 'lerden biri zaten bu, bide boyle titiz bi sahibi olunca bu arabaya uzun yillar binilir eminim

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
    Bir izmir guzeli doguyor sanki
    Bi ziyaretine gidip proje durumunu gormek lazim!

34 HH 8854

Yorum Yap

Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster

34 HH 8854
      Kesinlikle!

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster

34 HH 8854
        En kisa zamanda bekliyorum. Tum projeleri askiya aliyorum siz gelene kadar ona gore =)

03 MC*IB/B
        34TE8019
        03 MC IB/B
        34TE8019

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Koleksiyonluk R50 'lerden biri zaten bu, bide boyle titiz bi sahibi olunca bu arabaya uzun yillar binilir eminim
          Uzun yillar binilir tabi ama kafayi S ler hep kurcaliyor degil mi?? =)

03 MC*IB/B
          34TE8019
          03 MC IB/B
          34TE8019

Yorum Yap

Aslı DenizM. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Uzun yillar binilir tabi ama kafayi S ler hep kurcaliyor degil mi?? =)

03 MC*IB/B
            34TE8019
            S ler ve Cabriolar!!

tooncay
            34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

S degilde SS 'ler daha cok kurcaliyo benim kafami

Yorum Yap

Keyifle bin DenizM. Avatar photosu bile 'ben burdayim' diyor. Kucuk kucuk bakimlar bile MINI'mizin kullanisina cok seyler katiyor.

OEM Jantlar icin fikrimi solemistim, tavan icinde sanirim bende beyaz ile mavinin daha cok uyacagini dusunuyorum eger degistirmek istiyorsan rengini. Fakat su anki siyah ilede cok guzel.

P.S: S icin olan dusuncelerini onu kullanirken MINI'ne hissettirme, bence alinir ve daha fazla masraf cikartir.

Birak Izmir guzeli narin kalsin.

Wishman
                En son düzenleyen WISHMAN; 26-02-14, 15:34.

Yorum Yap

Abi eyvallah teşekkür ederimm. Valla tavan ve şerit konusu tam bir muamma son dönemde mat siyah tavan ve ortadan kalın şerit çok ilgimi çekmeye başladı. Ama bu tarz şeyler için acelem yok. Aracımı seviyorum keyifle kullanıyorum ama imkan olduğunda da S e geçmeliyim en az 1 sene beraberiz zaten =)
                  03 MC IB/B
                  34TE8019

Yorum Yap

Tabii cok normal, sizleri anlamam biraz zor. Ben saklama taraftari oldugum icin yapilanlara cok acimiyorum. Tek dilegim saglik ve mutluluk ki gonlumce zevkini cikartabileyim. R50 tutkunu olaraktan her gordugum R50 icin 'tatli' bir kiskanclik duyuyor, daha fazla ozen gosteriyor ve yorum yapiyorum. bknz; seninki ve daha onceki arkadaslar.

Eger ki ustune gideceksen bence masraf yap. Eger ki 'S'e gecmekse dilegin ne jant dusun ne tavan.... Zaten bu haliyle oldukca guzel ve ilgi cekici...

Dedigin gibi aceleye gerek yok, keyfin ne isterse onu yaparsin...

Sevgiler

WishR50severman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Tabii cok normal, sizleri anlamam biraz zor. Ben saklama taraftari oldugum icin yapilanlara cok acimiyorum. Tek dilegim saglik ve mutluluk ki gonlumce zevkini cikartabileyim. R50 tutkunu olaraktan her gordugum R50 icin 'tatli' bir kiskanclik duyuyor, daha fazla ozen gosteriyor ve yorum yapiyorum. bknz; seninki ve daha onceki arkadaslar.

Eger ki ustune gideceksen bence masraf yap. Eger ki 'S'e gecmekse dilegin ne jant dusun ne tavan.... Zaten bu haliyle oldukca guzel ve ilgi cekici...

Dedigin gibi aceleye gerek yok, keyfin ne isterse onu yaparsin...

Sevgiler

WishR50severman
                      Dinle Wishman 'ın sözünü göster R50 'nin gücünü!! Haci gel bigun istanbula benim garajda yapalim şuna bi proje. Elimde 0 sandik rx7 motoru var, gel besleyelim senin şu cipetpeti! Veliefendiye cikaralim sonrada beygirlerini. Gelirken 3-5 sise biseyler getirmen yeterli

Bu arada; düş peşindeysen düş peşime Wishman!!

Yorum Yap

düş peşindeysen düş peşime ne güzel cümledir
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          düş peşindeysen düş peşime ne güzel cümledir
                          Bende begendim. Adamda yazma potansiyeli var. Durdum, verecek cevap bulamadim. Gittim diger 'logo' konusunda cevapladim.

Bir dusum var, o da gerceklestiremediklerimi bitirmek ve daha da cesur olmak hayata... Hala korkagim..

Kusura bakma DenizM cok dikkat etmeye calissamda iste senin 'Dusler Prensesi' bizi buralara getirdi...

Anil ile duslerine dus kat, dus onun pesine..... :-)

Wishumarimtoparlayabildimyazdiklarimiman

Yorum Yap

Gecen hafta hallettim fakat foto yukleme firsati bulamadim. Sonunda S depo kapagimizi da taktik ✌✌

03 MC*IB/B
                            34TE8019
                            03 MC IB/B
                            34TE8019

Yorum Yap

Aslı DenizM. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Gecen hafta hallettim fakat foto yukleme firsati bulamadim. Sonunda S depo kapagimizi da taktik ✌✌

03 MC*IB/B
                              34TE8019
                              Deniz sen bu arabayi komple s 'e ceviricen gibi bi his var icimde

Yorum Yap

Evet aracı aldığımdan beri aklımda olan ama havalar ısınsın diye erteleye erteleye bugünlere bıraktığım pasta cila boya koruma işlemini gerçekleştirmiş bulunuyorum
                                İşçiliğe gelirsek 3. Sanayide H2O Car Care de Hakan usta megu ürünleri ile uygulama yaptı. Bence gayet tatminkar...

Son olarak Hakan usta dayanamamış motoru da temizlemiş.
                                03 MC IB/B
                                34TE8019

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X