Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Gonul isterki hepsini yapayim kisin spoke yazin r90 ile gezeyim ama iste money talks 😌 kafada ufak tefek seyler var tabi tavan aynalar beyaz kaplanmasi benzin kapagi degisimi vb. Ilk etapta. Xenon olsa tadindan yenmez ama ben simdilk onumu goreyim diye osram nightbreaker siparis ettim =)
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gonul isterki hepsini yapayim kisin spoke yazin r90 ile gezeyim ama iste money talks kafada ufak tefek seyler var tabi tavan aynalar beyaz kaplanmasi benzin kapagi degisimi vb. Ilk etapta. Xenon olsa tadindan yenmez ama ben simdilk onumu goreyim diye osram nightbreaker siparis ettim =)
Yavaş yavaş hepsi olur zevk senin tabi ben beyazla değil de siyahla kombine ederdim depo kapağını da siyah kaplatmakla başlardım D
Wow gayet guzelmis masallah... tampon degistirmesemde on izgara degistirmek istiyorum r53 ile degidtirip aradaki kromlari govde renginde... bakalim ufak ufak imkan oldukca baslamak lazim. Sizin aracta camin uzeride beyazmis sanki iceriden nasil gorujuyor bu delikli olanlardan mi kapliydi ki?
Wow gayet guzelmis masallah... tampon degistirmesemde on izgara degistirmek istiyorum r53 ile degidtirip aradaki kromlari govde renginde... bakalim ufak ufak imkan oldukca baslamak lazim. Sizin aracta camin uzeride beyazmis sanki iceriden nasil gorujuyor bu delikli olanlardan mi kapliydi ki?
Yorum Yap