Aslı b.battal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34te8019 - 2003 r50
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr90 daha guzel olur jcw tamponlarla
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Gonul isterki hepsini yapayim kisin spoke yazin r90 ile gezeyim ama iste money talks 😌 kafada ufak tefek seyler var tabi tavan aynalar beyaz kaplanmasi benzin kapagi degisimi vb. Ilk etapta. Xenon olsa tadindan yenmez ama ben simdilk onumu goreyim diye osram nightbreaker siparis ettim =)
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi03 MC IB/B
34TE8019
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR95te yakisir
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr90 daha guzel olur jcw tamponlarla
Aslı DenizM. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGonul isterki hepsini yapayim kisin spoke yazin r90 ile gezeyim ama iste money talks kafada ufak tefek seyler var tabi tavan aynalar beyaz kaplanmasi benzin kapagi degisimi vb. Ilk etapta. Xenon olsa tadindan yenmez ama ben simdilk onumu goreyim diye osram nightbreaker siparis ettim =)
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son düzenleyen b.battal; 28-01-14, 20:53.34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red
Yorum Yap
-
4eva
Deniz bence beyazdan sasma bro. Bu guzel kiza gelinlik yakisir ancak
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdeğişik bir jant 95 gözüm alışmadı bir türlü nedegecim
r90 kafa açar
Siyah konusunda gelince kesinlikle katiliyoorum Harika olur harika!!!!!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Wow gayet guzelmis masallah... tampon degistirmesemde on izgara degistirmek istiyorum r53 ile degidtirip aradaki kromlari govde renginde... bakalim ufak ufak imkan oldukca baslamak lazim. Sizin aracta camin uzeride beyazmis sanki iceriden nasil gorujuyor bu delikli olanlardan mi kapliydi ki?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi03 MC IB/B
34TE8019
Yorum Yap
-
Aslı DenizM. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWow gayet guzelmis masallah... tampon degistirmesemde on izgara degistirmek istiyorum r53 ile degidtirip aradaki kromlari govde renginde... bakalim ufak ufak imkan oldukca baslamak lazim. Sizin aracta camin uzeride beyazmis sanki iceriden nasil gorujuyor bu delikli olanlardan mi kapliydi ki?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMesela benim ilk MINIm sizinkinin kırmızısıydı jantlar ve tavan beyazdı ben bu hale getirmistim satmadan önce
Sent from my iPhone using Tapatalk
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Evet 1 ay aracimi kullanip eksiklerini gordukten sonra artik bakim yapmanin zamani geldigine karar verdim. Pazartesi sabah verdigim aracimi sali gunu aksam aldim. Yapilanlar su sekilde.
-Periyodik bakim
-Sanziman kulagi kirikmis degisimi
-Cruise Control tesisatindaki skintinin giderilmesi (CC calisiyor artik)
-On arka fren disklerinin degisimi
-On fren balatalarinin degisimi
-Sunroof dan geldigini zannettigim islik sesinin sag camin ayarsizligindan oldugunu tespit etmistim tekrardan ayarlanmasi.(Sorun cozuldu)
-Yuksek devirlerde koku problemi vardi egzoza yag gelmis onun temizlenmesi (Koku gitti)
-On duzendeki ufak problemlerin giderilmesi, rot balans, lastiklere nitrojen basilmasi
Suanda arabanin sesi bile degisti. Gercekten ihtiyaci varmis. Amortisorlerimin kisa surede degismesi gerekmekteymis. Artik onlari baska zamana biraktim.03 MC IB/B
34TE8019
Yorum Yap
-
4eva
Koleksiyonluk R50 'lerden biri zaten bu, bide boyle titiz bi sahibi olunca bu arabaya uzun yillar binilir eminim
Yorum Yap
Yorum Yap