Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 mmr 58
Çöküş
X
-
10 gün daha beklesen komple lci body kiti de verebilirdim ama hayırlısı olsun artık
-
Bugun Aracıma Takmak Istedıgım 2008 Coopers Arka Tamponu Aldım Renk Uymasada Boyatıcaz Artık Ölcülerı Uyar Dıe Tahmın Edıyorum Daha Sonra Egzoz Montajı Bunları Hepsını Kafamda Yaptırcak Bıkac Var Yınede Temız Yapabılcegm Bi Yer Fikri Olan Biri Varsa Yardımcı Olursa Sevınırım
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Bugun Taktım Panjuru Boyle Daha İyi OlduAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende fazla cooper s pancuru var hediye edebeilirim
hayırlı olsun aracınız
Yinede Cok Tesekur Ederım 
Eklenen DosyalarEn son düzenleyen Rosto47; 29-12-13, 00:45.
Bir yorum yaz:
-
Bende fazla cooper s pancuru var hediye edebeilirimAslı Rosto47 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekurler Önceki Hali Gösterıssız Demek Istemıstım.
Bugun Panjuru Degıstırıcem Bı Aksilik Olmazsa Basma Fikri Bıraz Zor Gıbı Uzun Yolda Unıye Gıdıyorum Yanıma 3 Kısı Alıyorm Sıkıntı Yasarım 
hayırlı olsun aracınız
Bir yorum yaz:
-
Kazasiz belasiz ins..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
hosgeldiniz keyifli forumlar! (:
Aracinizda hayirli ugurlu olsun! kazasiz belasiz keyifli surusler!
Bir yorum yaz:
-
saglık olsun gonlunce olur umarımAslı Rosto47 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen Kardesım Vazgectım Baskasına Verdım Kısmetse Sadece Arka Tampon Yapıcam
Bir yorum yaz:
-
Aynen Kardesım Vazgectım Baskasına Verdım Kısmetse Sadece Arka Tampon YapıcamAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah güzel araç.. tamponlardan vazgeçtin sanırım?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHosgeldin, kazasiz surusler
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Tesekurler Önceki Hali Gösterıssız Demek Istemıstım.
Bugun Panjuru Degıstırıcem Bı Aksilik Olmazsa Basma Fikri Bıraz Zor Gıbı Uzun Yolda Unıye Gıdıyorum Yanıma 3 Kısı Alıyorm Sıkıntı Yasarım
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: