Ferit normal ampullerle devam et, sonradan takılmıs xenon ampulleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz hem baskalarının güvenliğini hem de kendi aracınızı tehlikeye atarsınız, sonucta xenon farların kullanılması için gereken kaideler var mercek , far yıkama ve otomatik seviye ayarı bunların basında geliyor.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34au1736
Çöküş
X
-
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlirsam direk oem xenon kit alirim ampul falan düşünmüyorum açıkçası
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlirsam direk oem xenon kit alirim ampul falan düşünmüyorum açıkçası
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFerit normal ampullerle devam et, sonradan takılmıs xenon ampulleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz hem baskalarının güvenliğini hem de kendi aracınızı tehlikeye atarsınız, sonucta xenon farların kullanılması için gereken kaideler var mercek , far yıkama ve otomatik seviye ayarı bunların basında geliyor.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmpul geçici bir süre için ideal aslında sonuçta balast falan gerekmiyo direk takıyosun. Oemden kastın orjinal xenon kitiyse o kadar para vermene değmez serviste dışardan alıyo kendisi takınca 500 lira belkide daha fazla fiyat yazıyo. Direk mercekli Bi-xenon en iyisi yani almayı düşünürsen ve ilerde ancak alırım diyosan şimdilik beyaz ampul tak veya xenon kiti takalım garantili. Ayrıca xenon kiti ne araca nede karşı tarafa hiç zarar vermiyo aracın far ayarı bozuksa zaten karşıdaki insanı tehlikeye sokar. Araca zarar verdiğinide hiç görmedim anca çok dandik birşeyse zarar verir. Benim xenon kitinin balastı bozuldu mesela adama götürdüm direk yenisini taktı. Servis olsa ampul tarzında şeylere hiçbir şekilde garanti vermez ve kim bilir o balasta kaç euro yazar.
Wishboy
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlur mu Lord'um katilmiyorum. Eger mercek yok ise xenon kit yeri gogu aydinlatiyor, bu da karsidan gelenin gozunu KOR ediyor! Nasil karsidaki insani tehlikeye sokmaz? Kusura bakma ama yanlissin bu konuda. Xenon'daki mercek farin belli bir hizadan yukarisini cok fazla aydinlatmasini onluyor. Xenon'lu arabalarda eger dikkat edersen aydinlatma hizasi ondeki aracin plakasi civarinin ustune cikmaz. Ben merceksiz araca xenon ampul takilmasini dogru bulmuyorum. Maaesef yasalarimizda bu konuda acik var ve polis birsey yapamiyor. O tur xenon kullananlarda tuvturk oncesi normale donup sonra tekrar 'canavar' moda donuyorlar. Ben bile sahsen xenon farlarim oldugu halde otomatik far ayarim olmadigi icin ozellikle 4 kisi yolculuk yapmaktan cekiniyorum. Cunku karsidan geleni dusunuyorum. Ozellikle yokus cikislarinda eger asiri yuklu isen ve far ayarin yoksa yine karsidan gelenin gozlerini aliyorsun. Lutfen merceksiz farlari olan uyelerimize xenon ampul onerme... MINI'lerimizi o hissiyatsiz katagoriye koyma... Nargilene kurban olem...
WishboyEn son düzenleyen ::lord_sarven::; 14-09-13, 05:17.
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterzaten alacaksa olanla idare eder Ferit sonucta hem okuyor hem calisiyormus fuzuli masrafa girmesine gerek yok
hadii yok mu ferit guncel resimler Aaaaaa
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin mercekli fiyat farlarından haberin yok galiba ? adam hem okuyup hem çalışıyosa onu alana kadar xenonları veya ampulleri eskitir hehehe
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Haberin varsa sıkıntı yok Ferit'e ben sadece öneride bulunuyorum. Yapar veya yapmaz onun kararıdır. Ben herşeyi uygun fiyata çözerim ancak yedek parçada çok bişey oynamıyo 20 lira aşağı oynar fazlada oynamaz. Yan sanayi ürünlerde bile fiyat aşağı yukarı aynı. Ben Maslak sanayiyede hakimim rahat ol
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterzaten alacaksa olanla idare eder Ferit sonucta hem okuyor hem calisiyormus fuzuli masrafa girmesine gerek yok
hadii yok mu ferit guncel resimler Aaaaaa
Yorum Yap
Yorum Yap