Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34au1736

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ferit normal ampullerle devam et, sonradan takılmıs xenon ampulleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz hem baskalarının güvenliğini hem de kendi aracınızı tehlikeye atarsınız, sonucta xenon farların kullanılması için gereken kaideler var mercek , far yıkama ve otomatik seviye ayarı bunların basında geliyor.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Alirsam direk oem xenon kit alirim ampul falan düşünmüyorum açıkçası

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı göster

super
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Ampul geçici bir süre için ideal aslında sonuçta balast falan gerekmiyo direk takıyosun. Oemden kastın orjinal xenon kitiyse o kadar para vermene değmez serviste dışardan alıyo kendisi takınca 500 lira belkide daha fazla fiyat yazıyo. Direk mercekli Bi-xenon en iyisi yani almayı düşünürsen ve ilerde ancak alırım diyosan şimdilik beyaz ampul tak veya xenon kiti takalım garantili. Ayrıca xenon kiti ne araca nede karşı tarafa hiç zarar vermiyo aracın far ayarı bozuksa zaten karşıdaki insanı tehlikeye sokar. Araca zarar verdiğinide hiç görmedim anca çok dandik birşeyse zarar verir. Benim xenon kitinin balastı bozuldu mesela adama götürdüm direk yenisini taktı. Servis olsa ampul tarzında şeylere hiçbir şekilde garanti vermez ve kim bilir o balasta kaç euro yazar.

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Ferit normal ampullerle devam et, sonradan takılmıs xenon ampulleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz hem baskalarının güvenliğini hem de kendi aracınızı tehlikeye atarsınız, sonucta xenon farların kullanılması için gereken kaideler var mercek , far yıkama ve otomatik seviye ayarı bunların basında geliyor.
            +1903

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
            sigpic

Yorum Yap

Masallah guzel olmus

sigpic

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Ampul geçici bir süre için ideal aslında sonuçta balast falan gerekmiyo direk takıyosun. Oemden kastın orjinal xenon kitiyse o kadar para vermene değmez serviste dışardan alıyo kendisi takınca 500 lira belkide daha fazla fiyat yazıyo. Direk mercekli Bi-xenon en iyisi yani almayı düşünürsen ve ilerde ancak alırım diyosan şimdilik beyaz ampul tak veya xenon kiti takalım garantili. Ayrıca xenon kiti ne araca nede karşı tarafa hiç zarar vermiyo aracın far ayarı bozuksa zaten karşıdaki insanı tehlikeye sokar. Araca zarar verdiğinide hiç görmedim anca çok dandik birşeyse zarar verir. Benim xenon kitinin balastı bozuldu mesela adama götürdüm direk yenisini taktı. Servis olsa ampul tarzında şeylere hiçbir şekilde garanti vermez ve kim bilir o balasta kaç euro yazar.
                Olur mu Lord'um katilmiyorum. Eger mercek yok ise xenon kit yeri gogu aydinlatiyor, bu da karsidan gelenin gozunu KOR ediyor! Nasil karsidaki insani tehlikeye sokmaz? Kusura bakma ama yanlissin bu konuda. Xenon'daki mercek farin belli bir hizadan yukarisini cok fazla aydinlatmasini onluyor. Xenon'lu arabalarda eger dikkat edersen aydinlatma hizasi ondeki aracin plakasi civarinin ustune cikmaz. Ben merceksiz araca xenon ampul takilmasini dogru bulmuyorum. Maaesef yasalarimizda bu konuda acik var ve polis birsey yapamiyor. O tur xenon kullananlarda tuvturk oncesi normale donup sonra tekrar 'canavar' moda donuyorlar. Ben bile sahsen xenon farlarim oldugu halde otomatik far ayarim olmadigi icin ozellikle 4 kisi yolculuk yapmaktan cekiniyorum. Cunku karsidan geleni dusunuyorum. Ozellikle yokus cikislarinda eger asiri yuklu isen ve far ayarin yoksa yine karsidan gelenin gozlerini aliyorsun. Lutfen merceksiz farlari olan uyelerimize xenon ampul onerme... MINI'lerimizi o hissiyatsiz katagoriye koyma... Nargilene kurban olem...

Wishboy

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Olur mu Lord'um katilmiyorum. Eger mercek yok ise xenon kit yeri gogu aydinlatiyor, bu da karsidan gelenin gozunu KOR ediyor! Nasil karsidaki insani tehlikeye sokmaz? Kusura bakma ama yanlissin bu konuda. Xenon'daki mercek farin belli bir hizadan yukarisini cok fazla aydinlatmasini onluyor. Xenon'lu arabalarda eger dikkat edersen aydinlatma hizasi ondeki aracin plakasi civarinin ustune cikmaz. Ben merceksiz araca xenon ampul takilmasini dogru bulmuyorum. Maaesef yasalarimizda bu konuda acik var ve polis birsey yapamiyor. O tur xenon kullananlarda tuvturk oncesi normale donup sonra tekrar 'canavar' moda donuyorlar. Ben bile sahsen xenon farlarim oldugu halde otomatik far ayarim olmadigi icin ozellikle 4 kisi yolculuk yapmaktan cekiniyorum. Cunku karsidan geleni dusunuyorum. Ozellikle yokus cikislarinda eger asiri yuklu isen ve far ayarin yoksa yine karsidan gelenin gozlerini aliyorsun. Lutfen merceksiz farlari olan uyelerimize xenon ampul onerme... MINI'lerimizi o hissiyatsiz katagoriye koyma... Nargilene kurban olem...

Wishboy
                  Wishcim benimkilerde gökhan admininkilerde sonradan takma ona bakarsan. Söylediğin herşeyde haklısın bu söylediklerini zaten çok iyi biliyorum. Ancak söylemen genede başkalarını aydınlatacaktır sağol. Ben Ferit arkadaşımız için diyorum sadece mercekli bi-xenon alsın ancak alana kadarda beyaz ampul veya xenon kiti taksın. Senin söylediğin mercek olayı doğru ancak benim farlar çok fazla göz almıyo, far ayarı düzgün. Tamam senin dediğin gibi dağınık gidiyo ışık ama şehiriçinde pekte etkilemiyo 8.000 kelvinlik takarsan biraz kör eder karşıdakini onun için ideali 4.000 kelvin veya 6.000 kelvindir. Ben trafiktede çok görüyorum özellikle İstanbul'da her 10 araçtan birinde var nerdeyse yani bahsettiğiniz gibi abartılacak birşey söz konusu değil o kadar zararlı olsa çoktan yasaklanırdı. Sadece dediğin gibi muayeneden geçmiyo bende muayeneye girerken değiş tokuş işlemi yaptım anlattığın gibi, hem ona bakarsan 2006-2012 Honda Civic'lerde 1.6 premium ve elegance modellerinde fabrika çıkışı xenon var ancak mercek yok dediğiniz gibi zararlı birşey olsa adamlar üretmezdi.
                  En son düzenleyen ::lord_sarven::; 14-09-13, 05:17.

Yorum Yap

zaten alacaksa olanla idare eder Ferit sonucta hem okuyor hem calisiyormus fuzuli masrafa girmesine gerek yok

hadii yok mu ferit guncel resimler Aaaaaa
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      zaten alacaksa olanla idare eder Ferit sonucta hem okuyor hem calisiyormus fuzuli masrafa girmesine gerek yok

Senin mercekli fiyat farlarından haberin yok galiba ? adam hem okuyup hem çalışıyosa onu alana kadar xenonları veya ampulleri eskitir hehehe

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Senin mercekli fiyat farlarından haberin yok galiba ? adam hem okuyup hem çalışıyosa onu alana kadar xenonları veya ampulleri eskitir hehehe
                        benim tum MINI piyasasindan Haberim var merak etme sen ama belki sen topkapi sanayi de uygun fiyatta bulursun sayin Lord

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
                        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bu arabayi cok eskidir bilirim bakirkoyun arabasiydi cok temiz arabaydi maasallah hayirli olsun, yalniz yillardir plaka fontunu begenmiyorum besiktas app sart ve baska birsey yapmadan devam et:thumbup:

Yorum Yap

Haberin varsa sıkıntı yok Ferit'e ben sadece öneride bulunuyorum. Yapar veya yapmaz onun kararıdır. Ben herşeyi uygun fiyata çözerim ancak yedek parçada çok bişey oynamıyo 20 lira aşağı oynar fazlada oynamaz. Yan sanayi ürünlerde bile fiyat aşağı yukarı aynı. Ben Maslak sanayiyede hakimim rahat ol

Yorum Yap

jantlar yakısmıs farlarınlada oynama bana kalırsa orjinal iyidir 2bin tl yi arabya harca, sadece xenonlara gerek yok o dakar masraf etmene güle güle kazasız iyi gunlerde kullanman dileğiyle ...

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Paylascam paylascam isler cok yogun su siralar

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X