Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arkadaslar iki gundur yazamadim yorumlarimi maalesef filtreyle ilgili fazla yorum sunamayacagim. deneme firsatim olmadi yogunluktan.. Mantik guzel, bir kac eksik noktasi var filtrenin ancak is yapicaktir Talha arkadasimizda filtre ve meth kitini takmis bulunmakta. Yorumlari simdilik ondan almak gerekiyor
Herkese iyi dilekler icin tesekkur ederim.
@gorkem ; kanki Haddimi biliyorum urfayla denicem hahahahahah
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Sponsorumuz Meguiars ve AYN auto'ya teşekkürler. Meguiars'ta alt yıkamayı denedim. Çok başarılı buldum, 2 saatte falan tüm iç dış motor alt vs hepsi bitti. Sadece alt yıkamada tazzikin biraz az olması gerektiğini düşünüyorum, ama kullanılan ilaçlar malzemeler 10 numero !
Çıkışta son kontroller için Ahmet ve Yusuf'un yanına geldim. Herşey düzgün, değerler güzel sayılır. Birtek yeni ayar gerekli, onun içinde Kaan kardeşimizin İstanbula gelmesini bekliyorum
Herkese iyi dilekleri için tekrar tekrar teşekkürler.
aem kit filtre ve forge dv bende arabayı baya keyifli yaptı altadan kitten sonra. Açıkcası bende denemedim.parçalar takıldıktan snr 140 ı geçme imkanım olmadı.Methanolunda daha düğmesine basmış durumda değilim.
Şu yazılımı bi halledelim herşeyi denicem.Bu arada Kerem bizim tarafa geçicektin sözün vardı unutma
işleri bitsin, ilk müsait zamanda ordayım
hayırlı uğurlu olsun kardşim hergecen gün daha daha güzel oluyo makinan maşallah maşallah...
Sagol Serkan abi tek pişmanlığım kule gergisi, filtreyle uymuyor diye soktuk ama sanırım takılıyor moralimi biraz bozdu ama yapıcak bise yok
Su arac tanıtım konularınızı acalım seninle, Talhanın.. Yetti gari
Kaput kapaninca filtre kutusu ile hava geliri aparati birbirine tam oturuyor mu? Ben hala buzdolabinin icindeki isik dolap kapagi kapaninca sonuyomu diye takintili oldugumdan bunuda dusunmeden edemedim?
Hayirlisi olsn, bence guzel dusunulmus, artik scoop'lar goruntuden cok bir ise yaramali diyorum.
Kule gergisi olayina uzuldum. Sende ne vardi bilmiyorum. Hangi marka kule gergisi takilabiliyor acaba?
Kaput kapaninca filtre kutusu ile hava geliri aparati birbirine tam oturuyor mu? Ben hala buzdolabinin icindeki isik dolap kapagi kapaninca sonuyomu diye takintili oldugumdan bunuda dusunmeden edemedim?
Hayirlisi olsn, bence guzel dusunulmus, artik scoop'lar goruntuden cok bir ise yaramali diyorum.
Kule gergisi olayina uzuldum. Sende ne vardi bilmiyorum. Hangi marka kule gergisi takilabiliyor acaba?
Wishman
Murat abim, bende evden kapıyı kitledimmi acaba suphesiyle cıkıyorum hep bosver
Zaten mantıgına para veriyoruz abi maalesef.. Gonul isterdiki Grouppe M alalım ama 6 kat fiyat farkı var ve işlev Aynı malesef jcw kule vardı, scoop a oturmuyor dediler soktuk.. Simdi olabilir diye suphem var, AEM bu filtreye ozel kule gergisi yapmıs ancak ne zaman gelir muamma..
Murat abim, bende evden kapıyı kitledimmi acaba suphesiyle cıkıyorum hep bosver
Zaten mantıgına para veriyoruz abi maalesef.. Gonul isterdiki Grouppe M alalım ama 6 kat fiyat farkı var ve işlev Aynı malesef jcw kule vardı, scoop a oturmuyor dediler soktuk.. Simdi olabilir diye suphem var, AEM bu filtreye ozel kule gergisi yapmıs ancak ne zaman gelir muamma..
Sor bakalim Alutech olabilirmiymis. Isine yarayacaksa degisiriz, ustune tabiiki farkini odesiriz. Ama sanirim o da olmaz. :-(
bağlantı sanki kurtarıcakmış gibi ama Ayhan. Denicem yine bakalım. Sonuçta AEM bu filtreye özel kule gergisi yapmışsa kurtarmıyordur dedim ama yanılmamışımdır umarım
Yorum Yap