çok beğendim maşallah.. güzel günlerde kullanman dileğiyle..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White JCW 2013 - 34HK9847
Çöküş
X
-
Evrim Ergin -
Aynen ufak bi detay ama guzel gozukuyorAslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterApp çok değiştiriyor aracı Maşallah
Yorum Yap
-
jcw r113te olabilir hani pianoblack kirmizi ringli falanAslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah çok beğendim hatta bayıldım sadece keşki diyebileğim jantlar siyah kırmızı bantlı walk 37 olaydı iyiydi =O)
alllah güzel günlerde kullanmak nasip etsin
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
muhalefet teyze söylediğimden daha iyisini bi söylemeyeydin ölürdün dimi =O)Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterjcw r113te olabilir hani pianoblack kirmizi ringli falan
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstermuhalefet teyze söylediğimden daha iyisini bi söylemeyeydin ölürdün dimi =O)

bu arada carbon sinan o kirmizi ringleride yapar.. adamin eli hic titremiyor.. nesterle calisiyor
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Guzel isciligi var eminin istenirse onlarida yaparAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster

bu arada carbon sinan o kirmizi ringleride yapar.. adamin eli hic titremiyor.. nesterle calisiyor
ama ben pek sevmiyorum
Yorum Yap
-
Tesekkurler iyi dileklerin icin egerki jantlarda degisiklige gidersem kesinlikle alicagim jant belliAslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah çok beğendim hatta bayıldım sadece keşki diyebileğim jantlar siyah kırmızı bantlı walk 37 olaydı iyiydi =O)
alllah güzel günlerde kullanmak nasip etsin
Yorum Yap
-
hehehe güzel jant
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
Guzel jant :-) Ama bir delik fazla defolu!Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhehehe güzel jant
Wish
Yorum Yap
-
Bi sekilde caresine bakilirAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel jant :-) Ama bir delik fazla defolu!
Wish
Yorum Yap

Yorum Yap