çok beğendim maşallah.. güzel günlerde kullanman dileğiyle..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White JCW 2013 - 34HK9847
Çöküş
X
-
Evrim Ergin
-
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterApp çok değiştiriyor aracı Maşallah
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah çok beğendim hatta bayıldım sadece keşki diyebileğim jantlar siyah kırmızı bantlı walk 37 olaydı iyiydi =O)
alllah güzel günlerde kullanmak nasip etsinsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterjcw r113te olabilir hani pianoblack kirmizi ringli falan
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstermuhalefet teyze söylediğimden daha iyisini bi söylemeyeydin ölürdün dimi =O)
bu arada carbon sinan o kirmizi ringleride yapar.. adamin eli hic titremiyor.. nesterle calisiyorsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
bu arada carbon sinan o kirmizi ringleride yapar.. adamin eli hic titremiyor.. nesterle calisiyor
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah çok beğendim hatta bayıldım sadece keşki diyebileğim jantlar siyah kırmızı bantlı walk 37 olaydı iyiydi =O)
alllah güzel günlerde kullanmak nasip etsin
Yorum Yap
-
hehehe güzel jant1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhehehe güzel jant
Wish
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel jant :-) Ama bir delik fazla defolu!
Wish
Yorum Yap
Yorum Yap