Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R58 Mini Cooper S JCW - 34 YM 093
Çöküş
X
-
Mitoticim kesinlikle yolda seyir halinde foto cekmeliyizzz!!!! Dehset olur!!!
Bir yorum yaz:
-
Herkese çok teşekkür ederim. Aracı aldığım zaman hiç buralara gelceğini düşünmemiştimAma sağolasın hem bazı arkadaşların gazıyla hemde kendi gözümün yettiği kadar birşeyler yaptım, yaptık. İnşallah daha güzel planlarımız da var onlarda olursa perfect olcaktır. Herkesin gonlunce olsun. Kazasız belasız suruşler dilerim.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiJantlar çok başarılı olmuş
Fiyatı biraz yüksek ama r58 jcw spoiler belki bir öneri
Efsane.
Bir yorum yaz:
-
Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAldım valla Turgay 😀. Aslında ilk Onurun arabasını yakından gördüğümde beğendim sonra Mertinkini gördüm harika olmuş benimki JCW olmasada renk kombini beğendiğim için yaptırdım. 😉
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
açık renk arabaya çok güzel gidiyor bu kombinasyon gerçekten. ikinizinkide yakışmış.
Bir yorum yaz:
-
Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAldım valla Turgay 😀. Aslında ilk Onurun arabasını yakından gördüğümde beğendim sonra Mertinkini gördüm harika olmuş benimki JCW olmasada renk kombini beğendiğim için yaptırdım. 😉
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAldım valla Turgay 😀. Aslında ilk Onurun arabasını yakından gördüğümde beğendim sonra Mertinkini gördüm harika olmuş benimki JCW olmasada renk kombini beğendiğim için yaptırdım. 😉
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUmut abi (minibursa) ilhamı senden mi aldı acaba abi
Bir yorum yaz:
-
Mitoti* sana photo yolladim. Ama bence 'gereksiz'
Boyle daha guzel...
Wish
Bir yorum yaz:
-
Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah Mert !!! Nazar değmesin dilimi ısırdım!!
Çok orjinal ve güzel Türkiye'de tek 👍
Dünyada da sayılıdır herhalde!!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah Mert !!! Nazar değmesin dilimi ısırdım!!
Bir yorum yaz:
-
Maşallah Mert !!! Nazar değmesin dilimi ısırdım!!
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: