Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R58 Mini Cooper S JCW - 34 YM 093
Çöküş
X
-
Ezmis gecmis yakmis ortaligi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Uzun sıcak ve yorucu bır gunun ardından deydıgını dusunuyorum. Sparco evo 2 plus. Ayn oto ya ve ahmet erden e ıscılıklerı ıcın cok tesekkur edıyorum.

Bir yorum yaz:
-
Sağolasın kardeşim. Aynen yakaladınAslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla çok iyi olmuş
facete paylaşımını gördüm şimdi ordan geldim buraya :P
güzel hareket olmuş
Sağolasın Gokhan.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMert masallah kardesim cok guzel olmus
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdivalla çok iyi olmuş
facete paylaşımını gördüm şimdi ordan geldim buraya :P
güzel hareket olmuş
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMert mükemmel olmuş zaten aracın cok iyiydi bununla efsane olmuş
sagolasın kardesım. eger aynı dıreksıyonsa dedıgın hemen al o fıyata derım. al sat bıle yapabılırsınAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim miniyi ilk aldığım hafta değiştirsem mı diye düşündüğüm model 700€ fiyat almıştım yurt dışından.
Bir yorum yaz:
-
Benim miniyi ilk aldığım hafta değiştirsem mı diye düşündüğüm model 700€ fiyat almıştım yurt dışından.
Bir yorum yaz:
-
Sağol abi. Hep beraber.Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel Mitoti*, gule gule kullan!
Çok sağolasın. haha güzel resim. Travolta rulesssAslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKelime bulamadım bu direksiyonu tarif edebilecek...

YM 093 ve DEV 20 (temsili)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: