Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

07 KAR 52 2010 COOPERiSa

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Araç çok çekici, umarım bigün çekici üstünde görmeyiz kazasız, belasız ve cezasız sürüşler olsun..

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Araç çok çekici, umarım bigün çekici üstünde görmeyiz kazasız, belasız ve cezasız sürüşler olsun..
      Teşekkürler iyi dilekleriniz için.Hepimiz için kazasız belasız inşallah.(Piste giderken çekiciyle göndermeyi düşünüyorum.)

Yorum Yap

Aslı karol tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Teşekkürler iyi dilekleriniz için.Hepimiz için kazasız belasız inşallah.(Piste giderken çekiciyle göndermeyi düşünüyorum.)
        Rica ederim, tanıdık çekici var

Yorum Yap

Maşallah, kombinasyon çok güzel.. Renk karmaşası 0 ellerinize sağlık..

Şahsi görüşüm (yanlış anlaşılmasın lütfen) o egsozun 90'lık 2 kafa şeklinde çıkması daha çok yakışır GP2 diffuser'a

Bide intercooler benim eski cooler sanırım
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Güle güle kullanın, çok güzelmiş..

Yorum Yap

allah nazardan saklasın. çok güsel maaşallah

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Rica ederim, tanıdık çekici var
                Teşekkürler.Yaşasın Mini kardeşliği.

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Maşallah, kombinasyon çok güzel.. Renk karmaşası 0 ellerinize sağlık..

Şahsi görüşüm (yanlış anlaşılmasın lütfen) o egsozun 90'lık 2 kafa şeklinde çıkması daha çok yakışır GP2 diffuser'a

Bide intercooler benim eski cooler sanırım
                  Teşekkürler egsozu diffuserden dolayı uzatmıştık onun için böyle bir çözüm bulduk,onun altında 2 çıkışlı Warex egsoz.Tekrar eski haline getirebilirim .İntercooler BTG Maslak.

Yorum Yap

Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    allah nazardan saklasın. çok güsel maaşallah
                    Teşekkürler hepimiz için aynı dilekler.

Yorum Yap

Aslı karol tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Teşekkürler egsozu diffuserden dolayı uzatmıştık onun için böyle bir çözüm bulduk,onun altında 2 çıkışlı Warex egsoz.Tekrar eski haline getirebilirim .İntercooler BTG Maslak.
                      Bende antalyaya satmıştımda o yuzden yazdım tekrar güle güle kullanın..
                      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Karol 'Abi' Mini'n gunluk kullanim icin mi yoksa keyif arabasi mi? Oyle ise digeri nedir?
                        Guzel gunlerde kullan.
                        P.S: cok mutluyum mutluyum cok. Su cocuklarin arasinda sen delikanli ben ust ergen olduk. :-)

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Karol 'Abi' Mini'n gunluk kullanim icin mi yoksa keyif arabasi mi? Oyle ise digeri nedir?
                          Guzel gunlerde kullan.
                          P.S: cok mutluyum mutluyum cok. Su cocuklarin arasinda sen delikanli ben ust ergen olduk. :-)
                          Wishman
                          Keyif arabası desek daha doğru olur sanırım.Honda CR-V var otomatik birde Polo1.6 TDI DGS var .Polo kızımın ama zaman zaman kullanıyorum.
                          Yani tek başıma veya arkadaşla Mini ,eşimle diğerleri.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                          X