Araç çok çekici, umarım bigün çekici üstünde görmeyiz kazasız, belasız ve cezasız sürüşler olsun..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
07 KAR 52 2010 COOPERiSa
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraç çok çekici, umarım bigün çekici üstünde görmeyiz kazasız, belasız ve cezasız sürüşler olsun..
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı karol tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler iyi dilekleriniz için.Hepimiz için kazasız belasız inşallah.(Piste giderken çekiciyle göndermeyi düşünüyorum.)
Yorum Yap
-
Maşallah, kombinasyon çok güzel.. Renk karmaşası 0 ellerinize sağlık..
Şahsi görüşüm (yanlış anlaşılmasın lütfen) o egsozun 90'lık 2 kafa şeklinde çıkması daha çok yakışır GP2 diffuser'a
Bide intercooler benim eski cooler sanırım1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
brnx2
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRica ederim, tanıdık çekici var
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah, kombinasyon çok güzel.. Renk karmaşası 0 ellerinize sağlık..
Şahsi görüşüm (yanlış anlaşılmasın lütfen) o egsozun 90'lık 2 kafa şeklinde çıkması daha çok yakışır GP2 diffuser'a
Bide intercooler benim eski cooler sanırım
Yorum Yap
-
Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterallah nazardan saklasın. çok güsel maaşallah
Yorum Yap
-
Aslı karol tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler egsozu diffuserden dolayı uzatmıştık onun için böyle bir çözüm bulduk,onun altında 2 çıkışlı Warex egsoz.Tekrar eski haline getirebilirim .İntercooler BTG Maslak.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKarol 'Abi' Mini'n gunluk kullanim icin mi yoksa keyif arabasi mi? Oyle ise digeri nedir?
Guzel gunlerde kullan.
P.S: cok mutluyum mutluyum cok. Su cocuklarin arasinda sen delikanli ben ust ergen olduk. :-)
Wishman
Yani tek başıma veya arkadaşla Mini ,eşimle diğerleri.
Yorum Yap
Yorum Yap