Araç çok çekici, umarım bigün çekici üstünde görmeyiz kazasız, belasız ve cezasız sürüşler olsun..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
07 KAR 52 2010 COOPERiSa
Çöküş
X
-
::lord_sarven:: -
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.Hepimiz için kazasız belasız inşallah.(Piste giderken çekiciyle göndermeyi düşünüyorum.)Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraç çok çekici, umarım bigün çekici üstünde görmeyiz kazasız, belasız ve cezasız sürüşler olsun..
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Rica ederim, tanıdık çekici varAslı karol tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler iyi dilekleriniz için.Hepimiz için kazasız belasız inşallah.(Piste giderken çekiciyle göndermeyi düşünüyorum.)
Yorum Yap
-
Maşallah, kombinasyon çok güzel.. Renk karmaşası 0
ellerinize sağlık..
Şahsi görüşüm (yanlış anlaşılmasın lütfen) o egsozun 90'lık 2 kafa şeklinde çıkması daha çok yakışır GP2 diffuser'a
Bide intercooler benim eski cooler sanırım
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
brnx2 -
Teşekkürler.Yaşasın Mini kardeşliği.Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRica ederim, tanıdık çekici var
Yorum Yap
-
Teşekkürler egsozu diffuserden dolayı uzatmıştık onun için böyle bir çözüm bulduk,onun altında 2 çıkışlı Warex egsoz.Tekrar eski haline getirebilirim .İntercooler BTG Maslak.Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah, kombinasyon çok güzel.. Renk karmaşası 0
ellerinize sağlık..
Şahsi görüşüm (yanlış anlaşılmasın lütfen) o egsozun 90'lık 2 kafa şeklinde çıkması daha çok yakışır GP2 diffuser'a
Bide intercooler benim eski cooler sanırım
Yorum Yap
-
Teşekkürler hepimiz için aynı dilekler.Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterallah nazardan saklasın. çok güsel maaşallah
Yorum Yap
-
Bende antalyaya satmıştımda o yuzden yazdımAslı karol tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler egsozu diffuserden dolayı uzatmıştık onun için böyle bir çözüm bulduk,onun altında 2 çıkışlı Warex egsoz.Tekrar eski haline getirebilirim .İntercooler BTG Maslak.
tekrar güle güle kullanın..
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
Keyif arabası desek daha doğru olur sanırım.Honda CR-V var otomatik birde Polo1.6 TDI DGS var .Polo kızımın ama zaman zaman kullanıyorum.Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKarol 'Abi' Mini'n gunluk kullanim icin mi yoksa keyif arabasi mi? Oyle ise digeri nedir?
Guzel gunlerde kullan.
P.S: cok mutluyum mutluyum cok. Su cocuklarin arasinda sen delikanli ben ust ergen olduk. :-)
Wishman
Yani tek başıma veya arkadaşla Mini ,eşimle diğerleri.
Yorum Yap

Yorum Yap