abim benim, hayırlı olsun güle güle kullan çok güzeller
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
Abi neye benzedigine ustadlarimiz bakmali, elektronik zor is1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Olay Taiwanda olmus acaba kahraman sürücü Wishman olabilir mi?
http://www.autoevolution.com/news/mi...deo-80929.html
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlay Taiwanda olmus acaba kahraman sürücü Wishman olabilir mi?
http://www.autoevolution.com/news/mi...deo-80929.html
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi neye benzedigine ustadlarimiz bakmali, elektronik zor is
Pabucumun teknik moderatoru,
Iflah olmaz asik,
Potansiyel 'flyer' sapigi,
Mesgul adam,
Gizli romantik,
Ailesine duskun,
Taze ameliyatli,
Her seferinde 100 kere yalvarmak mi gerekiyo kisa bir cevap almak icin bile..
Hadi oradan, bilmiyosan bile 'ben senin icin sorar ogrenirim' demen lazimdi... Tamam elimizde numune kaldin ama n'apalim yapacan... Bende biliyom ustadlara sormasini. Sanki yan dukkandayiz. 5 saat var aramizda. Ayrica ben artik 'yasli' bir adamim. Huysuzum...
Turbo takiminin modu seni... Ohhhh rahatladim. Eski halini hatirladim, ne kotu bir avatardi o, ekzostcu seni...
Yinede cok seviyoruz. Ufak biseyde degilsin sirin bisey olasin ama seytan tuyu var iste... :-)
Tecrube puanimla doverim seni....
WishdokuldumanEn son düzenleyen WISHMAN; 08-05-14, 20:39.
Yorum Yap
-
Haydaaaa
Az sabir, yolda bebe var. Isler yogun..
Geri donecegim beybi
Kekutimaturesever1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaydaaaa
Az sabir, yolda bebe var. Isler yogun..
Geri donecegim beybi
Kekutimaturesever
Yorum Yap
-
4eva
Sevgili uzunsacli,
Bu kadar parcayi doldura doldura arabayi kilo manyagi yaptin. Biraz daha doldurursan ilerde supercharger takmak zorunda kalican, neden gitmiyo bu araba diceksin. Fazlaliklari sök bence isteyenlere dagit hayrina. Mesela o koltuklar cok agir, ver bana al sana +10 HP
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNiye? Recarolar daha mi agir?
Boyle teklifler icin gece 11 den sonra geliniz.
Su an 'aygin'im!!!
Wish:-)
Yorum Yap
-
4eva
Vites topuzu kesinlikle saklaman gereken parcalardan birisi, iyi yapmisin. Yarin oburgun topuzsuz kalirsin kimsede bulamazsin walla. Topuz onemli hahah
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVites topuzu kesinlikle saklaman gereken parcalardan birisi, iyi yapmisin. Yarin oburgun topuzsuz kalirsin kimsede bulamazsin walla. Topuz onemli hahah
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen topuz manueldi sonunda Kekutiye gerekti o aldı benim topuzu
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman in topuzunu alan biride cikar umarim Ben topuzumu sokmuyorum hic, yerinde dursun
Yorum Yap
Yorum Yap