Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

YOOOOO....!!!!

Aldim zaten. Bu sefer 205/55/16 P8 kis lastigi aldik. :-) (205 ler 195 lerden daha ucuz???)
    AMMA
    Ben HUNTER'da rot balance yaptirdigim icin bendeki 195/55/16 P7+ lastiklerden ayrilamadim.

Bakacaz artik, Yigen'in arabaya taktik. Olmadi gelecek kis degis tokus yapariz.

FAKAT Ben 195/55/16 lari Kis Lastigi olarak daha cok tercih ederim.

SHOCK HA Wish! :-)

Yorum Yap

Catlicam BRKY ben de DYNO istiyorum... Hedef 155,5 HP

Wishmeraklidirman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Wishmeraklidirman
        Dyno olcumlerinde once arac sahiplerini halatlara baglayip kosturuyolar, beygirlerini olcuyolar. Tahminim 7 beygir falan gelirsin seb wish. Sporunu yapmadan, kosu ayakkabilarini almadan gelme! Ben 16hp aldim, +3 'u kofteden geldi.

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

FAKAT Ben 195/55/16 lari Kis Lastigi olarak daha cok tercih ederim.
          Katılıyorum...
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Wishmeraklidirman
            Elin sürçmüş olum 115,5 dir o 155,5 diil

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
            Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Elin sürçmüş olum 115,5 dir o 155,5 diil

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
              155.5 mu hayal dunyasi xxl wishmanin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                155.5 mu hayal dunyasi xxl wishmanin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Hayal dunyasi degil, klavye hatasi....

P.S: XXL demek... Sanirim buda sizin klavyenizin hatasi Kucuk Hanim....

Wish0,5fazlaligarazizatenman

Yorum Yap

Murat abi son taktigimiz, kamber viraj demiri kule gergisi ve hafif jantlarindan sonra yorumlarin nedir acaba ?
                  1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                  2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                  4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                  5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Murat abi son taktigimiz, kamber viraj demiri kule gergisi ve hafif jantlarindan sonra yorumlarin nedir acaba ?
                    Selam;

Kule gergisi; tabiiki Giovanni'yi customize yaparken farkli bir kulvarda yurudugumden cok fazla hiz ile ilgili olmadigimi biliyorsunuz. Kule gergisi tabiiki benim icin de bir vazgecilmez. Ama benim sinirlarim icin Alutech veya OMP gergi arasinda pek bir fark yok. Alutech Giovanni'ni kaputu daha basik oldugu icin azicik kanirtma yapiyordu, bu durum OMP ile cozuldu. Hem Yekta'dan bir hatira gibi dusunuyorum. Hem de kirmizi olmasi bana 'imijinatif' bir +10 HP kazandirdi. (tesekkurler Ilbantekinler'in dokunuslarina)

Kamber; Cok istedigim bir parca idi. Malum coil icin hala dusuncelerim oldugu icin standart suspansiyona yapilabilecek en uygun secenekti. Tabii yine dusuncelerimiz vardi bu konuda aracimin yuksek olmasi, on tarafa verilecek kamber sonrasi tekerlekleri kirik gibi gosterebilirdi. Ama Hunter'da onlarin tavsiyesi ile verdigimiz -1.40 aci ne kotu durdu, ne de kirik gosterdi.

Tabii esas konu kamber ise yaradi mi? Burda problem su an Gio'nun ustunde OZ'larin olmamasi. Ben cok hizli olmasam da bazen donuslerde az biraz Gio'yu zorluyom. Bilirsiniz hepimizin favori noktalari vardir, giris cikislarini bildiginiz, aracinizi ne kadar zorlayacaginizi test edebileceginiz. Iste o virajlardan birinde genelde on taraftan az bir savrulma yasiyordum. Bakalim onumuzdeki yaz kamberlerimiz ve OZ takimlarimiz ile buradan nasil bir sonuc alacagiz. Ben de merak ediyorum.

Unuttugun bir kisim var. On duzen takozlari da degistirdik. Powerflex taktik. Buna da yorumum. Evladiyelik oldu, ama sizlerinsoyledigi gibi azicik daha sertlesti. Itirazim yok. Ses olmasinda, varsin sertlessin.

Ve MSD; atesleme konusunda yine bir cogunuz gibi cook cook fazlasina ihtiyacim yok. Ama atesleme bobinim 10 yasini doldurmustu. E bu durumda MSD ile degistirmek daha iyi oldu. Tabii kablolariyla birlikte. Sonuc, dusuk devirlerde daha az aksiran-oksuren bir motor. Kirmizilardan +5 HP.

P.S: Ayricana hayalimde ince yanak ve 17 incte kamberin, su anki kalin yanak ve 16 ince gore daha guzel duracagini dusunuyorum.

Overall summery; mutluyum. Giovanni bana yeterince fazla geliyor son spectlerden sonra.

Wishman
                    En son düzenleyen WISHMAN; 12-02-14, 17:30.

Yorum Yap

Murat abey aracin yasi gelmis degismesi gereken tum parcalarini dahafa iyileri ile degiserek isin parasal kismini ikinci plana atarak gioyu daha saglam yere basar hale getirdin son dakika golu olarak gio dan bi parcada ben yuklendim hatira olarak bagladim aracima omp yi cubuklari powerflexleri ve diger parcalari msd leri gule gule kullan abey hepsinde dogru kararlar verdin

34NSC46
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

16" gio orj.jantlar ile

17" gio oz ultra lar

😎😎

34NSC46
                        Eklenen Dosyalar
                        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Gercekten cok az arabada bulunur özelliklere sahip oldu gio 41 kere masallah
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ayvalikta inceledimde bu arac bi acayip dostum bagajda koca bi dj kabini ve plastik bi haydar, arka koltuklar sokulmus, orda envai cesit hoparlorler vs. Koltuklar gp koltugu, yan camda cilgin ikonlar falan, kaputun altinda gergiler, arabanin heryani gergi dolu. Sen ne gergin bi adamsin yea

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Gercekten cok az arabada bulunur özelliklere sahip oldu gio 41 kere masallah
                              Xie xie Admin'im...

P.S: Ahh su 41 ahh!!!!

Wish

Yorum Yap

Tesekkur 4eva

P.S: Bunca yil ustume yapisan naïf kibarligin arkasindaki gergin hissiyatimi bu sekilde disa vurdum...

Wishsesefektikorkmazcakarman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X